Xiaq
Gold Üye
- İletişim
Herkezin parası gönderildi her alıcının tek tek kanıtları vardırve unka %40 payını neden ödemedin?
panel satışından %40 pay ödemeniz gerek neden ödemediniz
Herkezin parası gönderildi her alıcının tek tek kanıtları vardırve unka %40 payını neden ödemedin?
panel satışından %40 pay ödemeniz gerek neden ödemediniz
yani umarım öyledir çünkü kulağıma 2 3 kişiden öyle birşey olmadığı geldi mesela shelia ya sattığın panelin parası ödenmemiş sanırım?Herkezin parası gönderildi her alıcının tek tek kanıtları vardır
bu konuda yanlışın var knk benim bir sınırım var ben kimsenin ailesini aramam @madridcheats benim annemi aradığı gün sese çekip insan gibi konuştum küfürler yağdırdı boş boş ben ona rağmen ailesini aramadım+ olarak sese geldiğimde benim annemi aramakla niye tehdit ettiniz aramanızdanda korkmuyorum bu arada sesdede söyledim aramazsanız felan filan dm de hala duruyor mesajlaşmalar
sence benim yüzümdenmi kapandı senin panellerin bidaha düşünsene ?
bi kere daha düşün
bencede kanka dm gurubundaki tüm herşey duruyor ss alıpda atabilrsnz sıkıntı yok hiçbir mesajı silmedimbu konuda yanlışın var knk benim bir sınırım var ben kimsenin ailesini aramam @madridcheats benim annemi aradığı gün sese çekip insan gibi konuştum küfürler yağdırdı boş boş ben ona rağmen ailesini aramadım
Enes ve akey bana herhangi bir ödemede bulunmamıştır.yani umarım öyledir çünkü kulağıma 2 3 kişiden öyle birşey olmadığı geldi mesela shelia ya sattığın panelin parası ödenmemiş sanırım?
istersen kendilerini konuya çağırayım onlarda mağdur oldu senin adına aldıkları paneldenEnes ve akey bana herhangi bir ödemede bulunmamıştır.
knk bakarsan ben birşey demiyorumbencede kanka dm gurubundaki tüm herşey duruyor ss alıpda atabilrsnz sıkıntı yok hiçbir mesajı silmedim
farkındaysan seslideydik diye yazdım eğer bi kayıt var ise gösterin zaten arama kaydı felan var beni guruba ekliyorsunuz benim çıktığım gurubtan annemi aramanızdanda korkmuyorum 10. söyleyişimknk bakarsan ben birşey demiyorum
Kendisini aradım ve uyuduğunu söyledi az sonra ss ileteceğimistersen kendilerini konuya çağırayım onlarda mağdur oldu senin adına aldıkları panelden