Çözüldü MalWCHEATS nero sc4mmer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga benım 3500 tlmi gonderın gunde unka para oduyrosunuz mk %40 ı oraya gıtmıs bu buraya gıtmıs benım odedıgım ucretın hıcbırını unka atmadıgınız ıcın unk kapattı

sesteyiz şuanda bekliyoruz olacaklardan haberdar edeceğiz

suçu unka atıyor ve para iadesi yapmayacağını söylüyor.

Son düzenleme:
+ kendileri yeni hile yaptıklarını söylüyorlar onun özel rebrand yapıp bana vereceklerini söylüyorlar 500 dolarlık sertifika felan diyorlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben sana unk kölesi demedim yanlış anladın genelden bahsediyorum arkadasin dedigi gibi onune gelen herkese panel satiyor sonrada millet dolandiriliyor bu kadar ucuza panel satmasinin elbette bir sebebi vardır
knk unknın panelleri kapattıgını nerden duydun

10 gün içinde paranın bir kısmını iade eteceğini söylüyor hepsini kayıt aldım herşeyden haberdar edeceğim cg üyeleri

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @onlynero @RoseCheats
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür) : dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022):19.07.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın):https://cheatglobal.com/konu/malwch...ll-lite-and-unban-undetected-and-cheap.58255/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın : sözde 1 günde hilenin panelini teslim edicekti lifetime özel bir hile yaptıracaktık sadece 3 kişide panel olucaktı ve 1 gün içinde teslim edilecek diye söylüyordu ve paraları attıkdan sonra hiçbirşekilde dmdeki mesajlara anında cevap vermedi ve 1 ayı geçti ardından yazdığımda biz sc4m yedik tarzı şeyler dedi ardından iade yapıcaz felan lafı dönmüştü ardından piyasada ondan panel alan herkesi scamledi ve herkese iade yapmayacagını bukadar parayı geri veremeyeceğini kumarda yediğini söyledi. ve MALWCHEATS adında satış yapan kişilerin ortağı bu arkadas. MALWCHEATS gayet iyi piyasada herkese attığı scami biliyor. 30000tlye yakın toplam para ödedim hep geçiştirdi ve en sonunda kumarda yediğini söyledi. Sonucunda hiçbir geri donus yada herhangi birşey vermedi. Bu kişi hala piyasada dolanıyor MALWCHEATS adıylada satış yapıyor.
yakışmadı nero

10 gün içinde para iadesi yapılacak

konu umarım 10 gün açık kalır çünkü paramı alacağımdan pek emin değilim seine yazıcaklarmış para iadesi için seinde kimseye yanıt vermiyor ve spam atanları engelliyor umarım konu kapatılmaz bilgilendirmeleri yazacağım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt