kac aydır bekledm artık son çare olarak bunu buldum. Hicbir sekilde vermiyordun mesajlaırma cevap dahi vermiyorunEvet panel satın aldın, panelini 9 gün kullandın @onlynero Sein zamanı beni mağdur bıraktı sonra @madridcheat olarak ailemi arayıp boşlar sıktın numaramı , özel bilgilerimi herkese yaydın üstüne panel mi bekliyordun.
bböyle birşey olduysa :haha vermemsi normal madridcheats namıdeger cheatglobal urlsi alıp adımıza site acmıslar dıyen sayfa.Evet panel satın aldın, panelini 9 gün kullandın @onlynero Sein zamanı beni mağdur bıraktı sonra @madridcheat olarak ailemi arayıp boşlar sıktın numaramı , özel bilgilerimi herkese yaydın üstüne panel mi bekliyordun.
la yok annesinede küfür etmemişler ki gidip düzgünce konuşmuşlar ve bu anne olayı ne herkes anne anne diyip duruyor ?kac aydır bekledm artık son çare olarak bunu buldum. Hicbir sekilde vermiyordun mesajlaırma cevap dahi vermiyorun
işlem uygulanır zaten sorun yokBu konu için gerekli açıklamaları yaptım ve admini bekliyorum
gereklı acıklama nedır burda bırınden sc4m yemen bızım paramızın gıtmedıgı anlamına mı gelıyorBu konu için gerekli açıklamaları yaptım ve admini bekliyorum
mesaj atmadını sana kanıtladım senle insan gibi 1 kere konuştum 2. yi konuşmicağım dostumkac aydır bekledm artık son çare olarak bunu buldum. Hicbir sekilde vermiyordun mesajlaırma cevap dahi vermiyorun
ee çocuğun parası çöp oldu parayı yedin yanimesaj atmadını sana kanıtladım senle insan gibi 1 kere konuştum 2. yi konuşmicağım dostum
ben niye milletin parasını yiyim kuzum adam annemi arıyor adama birde yardımcı mı olcamee çocuğun parası çöp oldu parayı yedin yani