Çözüldü MalWCHEATS nero sc4mmer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben senden 20k 30k para iadesimi istedim 7k mı at da panel alayım dedim orada ne dedin?

ve daha sonra Seni ve Beni dolandıran insanlarla tekrar iş yapıp beni suçluyorsun

paneli aldın kullandın ve üstüme düşen payı harcadım bunu harcarken ne yaptığım konusunuda sana bilidiriceksem ne anlamı var satış yapmanın
elime hiçbirşey gelmedi ve parayı kumarda yediğini söyledin + olarak şuanda elinde bir panel bulunuyor ve hiçbirşeyi karşılamıyorsun sheliayı vgk yı canery i scamlerken demi bunu dedin yani pay benimdir gibi birşeymi düşündün?

ve daha sonra Seni ve Beni dolandıran insanlarla tekrar iş yapıp beni suçluyorsun
ben bunu senden satın aldım ve elime hiçbirşey geçmedi ve beni uzun süre oyaladın?

teşekkürler

ben senden 20k 30k para iadesimi istedim 7k mı at da panel alayım dedim orada ne dedin?
Paran bende olsaydı eğer gene gönderirdim şuanda gönderirim ama paranın bende olmadığını sende biliyorsun ve cg de konu açmışsın anlayamıyorum

Paran bende olsaydı eğer gene gönderirdim şuanda gönderirim ama paranın bende olmadığını sende biliyorsun ve cg de konu açmışsın anlayamıyorum
WQĞPEQWLĞPEQWĞPLĞPQW % lik payını ne yaptığını sorduğumda kumarda yedim dedin ve tekrar olsa tekrar yaparım tarzında cümle kurdun ss konuda duruyor hala bi baksana

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@RoseCheats duffy hakkında birşey diyemem fakat nero adam paneli kullanamamıs bile parasını yada urunu vermeniz gerek.

ve 2 haftadan az kullandım bana yeteri kadar kullandın zaten dedi

ciddili paramı lazım yani lazımsa yardımcı olucam bu konuda ve akşamda karakola gidicem dost haberiniz olsun ve ibanda sana ait değilmiş sanırım 2 3 kişiylede konuştum 2 3 kişiyide ağır scamlemişsin isimlerini vermeyeyim şuanda panel bekliyorlarmış umarım onları mağdur etmezsiniz

1 aylık aldığım ürünü 2 hafta kullanınca yeteri kadar kullandın oluyor :)

benim sizden beklentimide söyleyeyim artık sizin ürününüzü istemiyorum benim paramın birazını bile iade etsen yoluma bakarım uğraştırmamış olursun eğer diyorsan bende para yok karakola giderim gerekirse uzun bir süre uğraşırım bu yaptığınızıda bi başkasına bida yapamazsınız umarım ve yapmaya devam ederseniz mağdur olanın arkasında olacağım tek olmayacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt