elime hiçbirşey gelmedi ve parayı kumarda yediğini söyledin + olarak şuanda elinde bir panel bulunuyor ve hiçbirşeyi karşılamıyorsun sheliayı vgk yı canery i scamlerken demi bunu dedin yani pay benimdir gibi birşeymi düşündün?paneli aldın kullandın ve üstüme düşen payı harcadım bunu harcarken ne yaptığım konusunuda sana bilidiriceksem ne anlamı var satış yapmanın
ben bunu senden satın aldım ve elime hiçbirşey geçmedi ve beni uzun süre oyaladın?ve daha sonra Seni ve Beni dolandıran insanlarla tekrar iş yapıp beni suçluyorsun
teşekkürlergeçmiş olsun
Paran bende olsaydı eğer gene gönderirdim şuanda gönderirim ama paranın bende olmadığını sende biliyorsun ve cg de konu açmışsın anlayamıyorumben senden 20k 30k para iadesimi istedim 7k mı at da panel alayım dedim orada ne dedin?
WQĞPEQWLĞPEQWĞPLĞPQW % lik payını ne yaptığını sorduğumda kumarda yedim dedin ve tekrar olsa tekrar yaparım tarzında cümle kurdun ss konuda duruyor hala bi baksanaParan bende olsaydı eğer gene gönderirdim şuanda gönderirim ama paranın bende olmadığını sende biliyorsun ve cg de konu açmışsın anlayamıyorum
sonunda anlayan biri ben olaydan bağımsızım kanka@RoseCheats duffy hakkında birşey diyemem fakat nero adam paneli kullanamamıs bile parasını yada urunu vermeniz gerek.
kardeşim kaç kez demem gerek heralde 30. yazışım senle alakası yok sadece ortağın ortağın olması bile hata biliyorsn demi adamla işbirliği içindesinsonunda anlayan biri ben olaydan bağımsızım kanka