Çözüldü MalWCHEATS nero sc4mmer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim kaç kez demem gerek heralde 30. yazışım senle alakası yok sadece ortağın ortağın olması bile hata biliyorsn demi adamla işbirliği içindesin
yavrum sen ne istiyorsun adamı ortaklıktan mı atayım bu adam benim yanımda sc4m atmadı kimseye sein.lol sunucusunda sein ile ortakdı sein bunu şutladı bu cocuk tek kaldı bende aldım bak ben sana yine söylüyorum çok mağdursan elinde 5 kuruş para yoksa ürün yoksa ben sana yardımcı gine olayım

yavrum sen ne istiyorsun adamı ortaklıktan mı atayım bu adam benim yanımda sc4m atmadı kimseye sein.lol sunucusunda sein ile ortakdı sein bunu şutladı bu cocuk tek kaldı bende aldım bak ben sana yine söylüyorum çok mağdursan elinde 5 kuruş para yoksa ürün yoksa ben sana yardımcı gine olayım
bolca paramda var sizin ürünlerinizi istemiyorum bana sadece paramın birazını atın sadece birazını çok parada istemeyeceğim herkes yoluna baksın

Madrid cheats panel olayını unutmamak gerek :D
ĞWQEĞÜQWEÜĞŞQWŞÜ o olayda var dimi birazdan onun adınada konu açacağız sıkıntı yok

Madrid cheats panel olayını unutmamak gerek :D
evet ben mağdurken benim mağdur olduğumu bile bile ailemi arayıp rahatsız eden birisini unutmamak gerek ben ona söylemiştim beklerse panel vericeğim diye annemi arayan birisine panel teslim etmemek gerek diye düşünüyorum.

Surfs le beraber aldığımız ürünü gidip developerın adminine küfürler hakaretler ettiği içinde binevi bu durum yaşandı ve mağduruz. senin yüzünden yaşanan bir durumda ortak aldığımız ürünün benden parasını istiyorsun.
image.png
image.png

evet ben mağdurken benim mağdur olduğumu bile bile ailemi arayıp rahatsız eden birisini unutmamak gerek ben ona söylemiştim beklerse panel vericeğim diye annemi arayan birisine panel teslim etmemek gerek diye düşünüyorum.
+ olarak sese geldiğimde benim annemi aramakla niye tehdit ettiniz aramanızdanda korkmuyorum bu arada sesdede söyledim aramazsanız felan filan dm de hala duruyor mesajlaşmalar

Surfs le beraber aldığımız ürünü gidip developerın adminine küfürler hakaretler ettiği içinde binevi bu durum yaşandı ve mağduruz. senin yüzünden yaşanan bir durumda ortak aldığımız ürünün benden parasını istiyorsun.
image.png
image.png
sence benim yüzümdenmi kapandı senin panellerin bidaha düşünsene ?

bi kere daha düşün

image.png
image.png
ve unka %40 payını neden ödemedin?

panel satışından %40 pay ödemeniz gerek neden ödemediniz

bana söylenen şeylere cevap verdim gerisini adminlere bırakıyorum bu durumda ne gerekiyorsa söyleyin yapayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt