Çözüldü MalWCHEATS nero sc4mmer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farkındaysan seslideydik diye yazdım eğer bi kayıt var ise gösterin zaten arama kaydı felan var beni guruba ekliyorsunuz benim çıktığım gurubtan annemi aramanızdanda korkmuyorum 10. söyleyişim
knk mevzu şu biz o grubu sen benim fotolarımı atıp benle dalga geçtin diye ekledik ve * felanda aramadık arasak arkasında dururum aramadık ve kimsenin ailesinide aramam çünkü hoş değil 15 yaşında değiliz.

knk mevzu şu biz o grubu sen benim fotolarımı atıp benle dalga geçtin diye ekledik ve * felanda aramadık arasak arkasında dururum aramadık ve kimsenin ailesinide aramam çünkü hoş değil 15 yaşında değiliz.
şuanda madrid ile sesdeyim ztn bekle gelecekler konuya

ss e dikkatlice bak ayıkırsın

2. ss ede dikkatlice bak ayıkırsın yine

Merhabalar duyduguma göre yine sc4m olayı olmuş evet bende duffy adlı kişiden panel aldım ve teslim edilmedi ustune paramı vermediler.

Şuan ise paneli olmalarına rağmen vermiyolar hem paramı hem panelimi bende şikayetçiyim

normalde bu forumlarda cok fazla yokum olayı duydum gelmek istedim malwcheats nero zaten panelimi kapattırmıştı benim

şuanda madrid ile sesdeyim ztn bekle gelecekler konuya

ss e dikkatlice bak ayıkırsın

2. ss ede dikkatlice bak ayıkırsın yine
Herhangi bir ödeme almadım.

Merhabalar duyduguma göre yine sc4m olayı olmuş evet bende duffy adlı kişiden panel aldım ve teslim edilmedi ustune paramı vermediler.
Evet panel satın aldın, panelini 9 gün kullandın @onlynero Sein zamanı beni mağdur bıraktı sonra @madridcheat olarak ailemi arayıp boşlar sıktın numaramı , özel bilgilerimi herkese yaydın üstüne panel mi bekliyordun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt