Çözüldü MalWCHEATS nero sc4mmer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 gün içinde para iadesi yapılacak

konu umarım 10 gün açık kalır çünkü paramı alacağımdan pek emin değilim seine yazıcaklarmış para iadesi için seinde kimseye yanıt vermiyor ve spam atanları engelliyor umarım konu kapatılmaz bilgilendirmeleri yazacağım
Hocam eski mesajlarımdan azıcık anlayabilirsin bilgim olduğunu ucuz mal ile çok kar etmeye çalışıp böyle insanlarla uğraşıyorsun en baştan black plague gibi insanlardan neden almadın ki?

Ayrıca sana iade yapacağını düşünmüyorum sen şimdiden git karakola bekleme bana kalırsa

Hocam eski mesajlarımdan azıcık anlayabilirsin bilgim olduğunu ucuz mal ile çok kar etmeye çalışıp böyle insanlarla uğraşıyorsun en baştan black plague gibi insanlardan neden almadın ki?

Ayrıca sana iade yapacağını düşünmüyorum sen şimdiden git karakola bekleme bana kalırsa
kanka sesdeyiz seinden isteyeceklermiş 10 gün içinde ama konunun kalmasını istiyorum konuyu sil yoksa iade yapmayız diyorlar sesdeyiz şuanda 1 buçuk saattir kayıttayım

silme ne münasebet paranı geri verene kadar dursun ben uplarım

Konu şuanlık kilitlenecektir; çözülene kadar bu süreç boyunca, konuyu açan kişi yani surfs, kısacası CG'deki ismi ile @urlhirsizi , şikayetçi olduğu @onlynero adlı şahıs, 10 gün içinde iade yapacağını belirtmiştir ve karşılığında spoofer paneli verileceği söylenmiştir; şuanlık konu kilitlenecektir; mesaj kirliliği olmaması adına, şikayetçi olan taraf ile iletişimde bulunacağız ve iade aldığı zaman konu tamamen çözülecektir; fakat 10 gün içinde iade alınamazsa, @onlynero adlı şahıs forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılacaktır. İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt