yonetim kadrosu hakkinda dusunceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kayranın dediği, bir caniyi savunmak, övmek fakat oqefin dediği şey discordla forum arası kişiliği. ikisini aynı örneğe koymak bile saçma
Canımın içi,adam başka bir platformda siteyi ilgilendirmeyen bir davranış sergiliyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kayranın dediği, bir caniyi savunmak, övmek fakat oqefin dediği şey discordla forum arası kişiliği. ikisini aynı örneğe koymak bile saçma
onlari bir araya getirmiyor, discorda forum arasindaki ilişkiden bahsediyor. Satici sikayetlerinde discord uzerinden ticaret gerceklesirse ve alici dolandirilirsa yoneticiler discord ile bir alakamız yok diyor. fakat kayranın arkadas ortami da boyle bir cumle kurmasi ve forumdan ban yemesi mantik cercevesine uymuyor.

ından uygulasınlar anladımda ortada suçum yok boş yere 1gün ban xD

Tamam onu geç şimdi yazdıklarıma cevap ver adam boş yere bana ban attı ben bunun arkasında dururum ne kadar zaman geçsede. Bu benim sicilime işlendi olaydan şikayetci mi öyle çoğunluk bu sizin birşey yapmanız gerektiği anlamına geliyor @Lightning gibi boş yere ko

Katılıyorum. Kullanıcıyı dinlemek yerine saçma sapan cevaplar verilip geçiştiriliyor. Üstüne üstlük itirazım geçerli olmasına rağmen kaldırmak yerine azaltıldı. Hadi 2 suç olsa diğerini en azından uygulasınlar anladımda ortada suçum yok boş yere 1gün ban xD

Tamam onu geç şimdi yazdıklarıma cevap ver adam boş yere bana ban attı ben bunun arkasında dururum ne kadar zaman geçsede. Bu benim sicilime işlendi mi işlendi uyarı yapılmadan boş ban atıldı mı atıldı forumdaki kullanıcılar mağdur ve olaydan şikayetci mi öyle çoğunluk bu sizin birşey yapmanız gerektiği anlamına geliyor @Lightning gibi boş yere konuyu kapatıp suçlamaları üzerine almamak çok saçma valla...
Forumdaki yöneticilere bok atacağına biraz kendi davranışlarını gözden geçirmeni öneriyorum.

7 tane aktif yetkili varken hiçbir raporuma işlem yapılmaması, söyleyeceklerim bu kadar.

7 tane aktif yetkili varken hiçbir raporuma işlem yapılmaması, söyleyeceklerim bu kadar.
Üstteki @GoldFRAM isimli kullanıcı argo kullanmasına rağmen rapor etmeme ve konuya bakan 4 yetkili olmasına rağmen uyarı bile almaması xD
Birde diyorlar " raporlara düzenli bakıyoruz " düzenli bakıyorsunuzda ne değişiyo yaptırım uygulanmayıncaaa

Üstteki @GoldFRAM isimli kullanıcı argo kullanmasına rağmen rapor etmeme ve konuya bakan 4 yetkili olmasına rağmen uyarı bile almaması xD
Birde diyorlar " raporlara düzenli bakıyoruz " düzenli bakıyorsunuzda ne değişiyo yaptırım uygulanmayıncaaa
arkadaşım, konu altındaki raporları göremiyoruz sadece co-mod üstü görebiliyor

Attığın raporları gören şu listeden bir veya iki kişi görüyor, bunu biliyorsundur sende. Yani eleştiri yapmak için eleştiri yapmayalım buğra ve diğer arkadaşlar.

8GzIL2B.jpeg

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Evet bu arada dokuzda da aynısı yaşandı. uzun bir süre toxicliktir, konu baltalamadir, hakarettir bunları yapmasına rağmen 1 uyarı bile almadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt