yonetim kadrosu hakkinda dusunceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşım, konu altındaki raporları göremiyoruz sadece co-mod üstü görebiliyor
Peki şu anda konuyu görüntüleyen 2 emekli moderatör ve sana ne demeli? ( emekli moderatörlere sözüm yok adamın dibi hepsi eski kadro )

Evet bu arada dokuzda da aynısı yaşandı. uzun bir süre toxicliktir, konu baltalamadir, hakarettir bunları yapmasına rağmen 1 uyarı bile almadı.
Kendisi uzaklaştırma aldı ve 1-2 gün sonra ban affı yapıldı değişen birşey yok xD Üzerine dolandırıcılıktan ban yiyenlerinde banı açıldı güzel adaletmiş.

Demeye çalışıyorum ki o kadar yetkili görüyor şuanda bu konuyu onlarda diyelim yetki yok üstüne bildirmektemi zor diyorum.

Kendisi uzaklaştırma aldı ve 1-2 gün sonra ban affı yapıldı değişen birşey yok xD Üzerine dolandırıcılıktan ban yiyenlerinde banı açıldı güzel adaletmiş.

Demeye çalışıyorum ki o kadar yetkili görüyor şuanda bu konuyu onlarda diyelim yetki yok üstüne bildirmektemi zor diyorum.
insanlar çalışabiliyor, işleri olabiliyor veya sosyal hayatları olabiliyor.
emin ol ben ve diğer deneme moderatörler bu durumlarda yönetim sohbetine aktif olup işlem uygulamaları için iletiyor bu durumları fakat dediğim gibi işleri olabiliyor

insanlar çalışabiliyor, işleri olabiliyor veya sosyal hayatları olabiliyor.
emin ol ben ve diğer deneme moderatörler bu durumlarda yönetim sohbetine aktif olup işlem uygulamaları için iletiyor bu durumları fakat dediğim gibi işleri olabiliyor
33 dakikadır kocaman CheatGlobal yetkililerinin işi gücü var bak sen şu işe EWŞLRŞKLW Adam 33 dk önce yazdı hala uyarı yok. Ben yazdıktan sonra 5-6 dk geçsin anında uyarı.

Attığın raporları gören şu listeden bir veya iki kişi görüyor, bunu biliyorsundur sende. Yani eleştiri yapmak için eleştiri yapmayalım buğra ve diğer arkadaşlar.

8GzIL2B.jpeg
Kvkk'yı yedin sanırım hocam :uwot:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iki uc mod dışında hepsi kötü,önüne geleni mod yapıyorlar bunun nedeninin başta Genisys gibi bir kurucunun ayrılması sonrasında onun yerini tam olmasada doldurabilecek candalgc'ın ayrılması diye düşünüyorum.Kısaca Genisys olmadan bu platformun düzeni,yönetim ekibi kötü.Şuan ki iyi olarak gördüğüm/sevdiğim modlar lightning ve mjolnir.

Yapan yetkili @Lightning kendisine açıklama yapıp itiraz konusunda itiraz mesajı atmama rağmen kendisi suçlu olduğumu ortaya koyarak cevap verdi. Kendisinin yazdığı herşey ss olarak kayıtlı. Olay benim açtığım bir konuda adamın saçma bir soru sorması ve benim "yok" yazarak cevap vermem. Olaydan 3dk sonra DM bölümünden kural ihlali mesajı gelmesi ve itirazıma rağmen saçma cevap verip banımı 1 güne indirmesi.
dostum uyarı limitin dolunca attım 1 haftadan 1 gune indirdim dua etmen lazımken hala sallıyorsun ve ilk banında değildi Uyarı limitin dolduğu için sınırsız atmam gerekırdı 1 hafta attım sırf üzülme diye 1 güne çevirdim hala boş boş sallıyorsun

dostum uyarı limitin dolunca 1 haftadan 1 gune indirdim dua etmen lazımken hala sallıyorsun ve ilk banında değildi Uyarı limitin dolduğu için sınırsız atmam gerekırdı 1 hafta attım sırf üzülme diye 1 güne çevirdim hala boş boş sallıyorsun
Uyarı limitim dolmadı. Profilimdede ilk uyarım olarak gözüküyor. Yönetimden alıncam korkusu adama ne yaptırmaz ki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt