yonetim kadrosu hakkinda dusunceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Tolerans olmasa, şu an burada olamazdın sevgili dostum.

Rank uplar sadece forum içi aktiviteye açılan konulara, silinen mesajlara bakılarak yapılan bir şey. Adam banlatmayı başarı olarak görmüyoruz hiçbir zaman, zira öyle olsaydı şuan banlı kalırdın.
"Adam banlatmayı başarı olarak görmüyoruz hiçbir zaman, zira öyle olsaydı şuan banlı kalırdın." zira öyle olsaydı şuan banlı kalırdın. bu cumlenden hic bisey anlamadim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sicilin çok kabarık geçiştirilecek gibi değil
Kabarık olabilir burada konu ben değilim konuyu açan arkadaşlara ufak bir yorum yaptım. Saçma sapan nedenlerden dolayı uyarildigimi da hatırlıyorum.

Ben şahsen kendi fikrimde konuşacağım. @Lightning @Meister @oQeF Adlı arkadaşların, adaletli olduğunu düşünüyorum. eski yetkilileri katmıyorum buraya şuankilerden bahsediyorum onun dışında deneme modlarıda dahil etmiyorum. adını eklemediğim diğer arkadaşlarda bir olay yaşamadığım için eklemedim

"Adam banlatmayı başarı olarak görmüyoruz hiçbir zaman, zira öyle olsaydı şuan banlı kalırdın." zira öyle olsaydı şuan banlı kalırdın. bu cumlenden hic bisey anlamadim.
p59c8pj.jpg

Bunlar toplam uyarıların, 2 tanesi silinmiş biri de ban affıyla silinmiş toplam 8 uyarı yapar,
Aynı uyarıdan tam 5 tane var, çoktan perma banlı olman gerekir ama değilsin. Ancak yine de moderatör ekibinin yönetiminin kötü olduğunu insanları banlamaya uğraştığımızı vs. söylüyorsun. Sence bu doğru mu?

p59c8pj.jpg

Bunlar toplam uyarıların, 2 tanesi silinmiş biri de ban affıyla silinmiş toplam 8 uyarı yapar,
Aynı uyarıdan tam 5 tane var, çoktan perma banlı olman gerekir ama değilsin. Ancak yine de moderatör ekibinin yönetiminin kötü olduğunu insanları banlamaya uğraştığımızı vs. söylüyorsun. Sence bu doğru mu?
sahsi konusmuyorum, begenmedigim salak sacma uyari atan modlara cok rastliyorum. discorda gidip nedenini sorunca alayci tavirlar ile karsilaniyoruz, forumdaki resmiyetinizi discordda bozmayın lutfen.

sahsi konusmuyorum, begenmedigim salak sacma uyari atan modlara cok rastliyorum. discorda gidip nedenini sorunca alayci tavirlar ile karsilaniyoruz, forumdaki resmiyetinizi discordda bozmayın lutfen.
Discord hesabım benim kişisel hesabım, CheatGlobal'in bana sunduğu bir hesap ya da yetki içerisinde dahil değil. Özellikle dm kutum hiç değil. Bana dm atarak forum ile alakalı bir şey sorarsan basit bir şeyse cevaplarım, ama seni banladıysam ve bana gelip dmden niye banladın tarzı bir soru yöneltirsen dalga geçerim, boş yaparım bunda bir sorun görmüyorum. Herhangi bir yere de "bu adam discorddan forumla ilgilenmiyor" diye şikayet edersen onlar da seninle bir güzel dalga geçerler. Discord hesabımdan ben sorumluyum, ve benden başka kimse de sorumlu değil. O yüzden discorddan bana dm açıp forumda yaşadığın bir problemi anlatırsan sana ilk yazacağım şey ya ticket at yada foruma yaz olur. Ama sen pat diye hesap sorar gibi yazarsan ben de seni kâle almam dostum. Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt