Uyarı limitim dolmadı. Profilimdede ilk uyarım olarak gözüküyor. Yönetimden alıncam korkusu adama ne yaptırmaz ki
Benim bahsettiğim bana atılan ilk ban uyarı verilmeden ban atılmaz göz ardı edilir diyordunuz kanıtlarımda var ne diyeceksiniz?
Göz ardı edilmişsin zaten, sen hala neyin peşindesin ben anlamıyorum, o arkadaşın yetkisini aldırmaya çalışıyorsan, boşuna uğraşıyorsun bil isterim.Benim bahsettiğim bana atılan ilk ban uyarı verilmeden ban atılmaz göz ardı edilir diyordunuz kanıtlarımda var ne diyeceksiniz?
Göz ardı falan edilmedim ayrıca yetkisini aldırmayada çalışmıyorum. Hani diyorsunuz ya ilk yaptığınız göz ardı edilir diye benim forumdaki ilk banımı lightning attı ve banı boş yere attı üzerine göz ardı ediliyor dediniz fakat edilmedi mükemmel adalet mükemmel yönetim. Kısacası @Genisys gitti iş bitti bu forum öldü gitti...Göz ardı edilmişsin zaten, sen hala neyin peşindesin ben anlamıyorum, o arkadaşın yetkisini aldırmaya çalışıyorsan, boşuna uğraşıyorsun bil isterim.
Argo? komiksin dostum.Üstteki @GoldFRAM isimli kullanıcı argo kullanmasına rağmen rapor etmeme ve konuya bakan 4 yetkili olmasına rağmen uyarı bile almaması xD
Birde diyorlar " raporlara düzenli bakıyoruz " düzenli bakıyorsunuzda ne değişiyo yaptırım uygulanmayıncaaa
Forumun Sahibi Dreamfancy Olduğu Sürece Bu Forum Ölmez Sen Kafanı Rahat TutGöz ardı falan edilmedim ayrıca yetkisini aldırmayada çalışmıyorum. Hani diyorsunuz ya ilk yaptığınız göz ardı edilir diye benim forumdaki ilk banımı lightning attı ve banı boş yere attı üzerine göz ardı ediliyor dediniz fakat edilmedi mükemmel adalet mükemmel yönetim. Kısacası @Genisys gitti iş bitti bu forum öldü gitti...
Tamam dost,abartmaya gerek yok bence.Bir kişi gitti diye..Göz ardı falan edilmedim ayrıca yetkisini aldırmayada çalışmıyorum. Hani diyorsunuz ya ilk yaptığınız göz ardı edilir diye benim forumdaki ilk banımı lightning attı ve banı boş yere attı üzerine göz ardı ediliyor dediniz fakat edilmedi mükemmel adalet mükemmel yönetim. Kısacası @Genisys gitti iş bitti bu forum öldü gitti...
Şimdi belli olduGöz ardı falan edilmedim ayrıca yetkisini aldırmayada çalışmıyorum. Hani diyorsunuz ya ilk yaptığınız göz ardı edilir diye benim forumdaki ilk banımı lightning attı ve banı boş yere attı üzerine göz ardı ediliyor dediniz fakat edilmedi mükemmel adalet mükemmel yönetim. Kısacası @Genisys gitti iş bitti bu forum öldü gitti...
la genisys ile ne alakası var dreamfancy gitmeden forum gitmezGöz ardı falan edilmedim ayrıca yetkisini aldırmayada çalışmıyorum. Hani diyorsunuz ya ilk yaptığınız göz ardı edilir diye benim forumdaki ilk banımı lightning attı ve banı boş yere attı üzerine göz ardı ediliyor dediniz fakat edilmedi mükemmel adalet mükemmel yönetim. Kısacası @Genisys gitti iş bitti bu forum öldü gitti...