yonetim kadrosu hakkinda dusunceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Discord hesabım benim kişisel hesabım, CheatGlobal'in bana sunduğu bir hesap ya da yetki içerisinde dahil değil. Özellikle dm kutum hiç değil. Bana dm atarak forum ile alakalı bir şey sorarsan basit bir şeyse cevaplarım, ama seni banladıysam ve bana gelip dmden niye banladın tarzı bir soru yöneltirsen dalga geçerim, boş yaparım bunda bir sorun görmüyorum. Herhangi bir yere de "bu adam discorddan forumla ilgilenmiyor" diye şikayet edersen onlar da seninle bir güzel dalga geçerler. Discord hesabımdan ben sorumluyum, ve benden başka kimse de sorumlu değil. O yüzden discorddan bana dm açıp forumda yaşadığın bir problemi anlatırsan sana ilk yazacağım şey ya ticket at yada foruma yaz olur. Ama sen pat diye hesap sorar gibi yazarsan ben de seni kâle almam dostum. Teşekkür ederim.
Kimse bu adam discorddan forumla ilgilenmiyor demedi? Ben kendim sadece uslubunun yanlış olduğunu ve dalga geçici tavıra sahip olduğunu söyledim. Bunu söylememde bir sakınca göremedim?

Kimse bu adam discorddan forumla ilgilenmiyor demedi? Ben kendim sadece uslubunun yanlış olduğunu ve dalga geçici tavıra sahip olduğunu söyledim. Bunu söylememde bir sakınca göremedim?
Forum mesajlarım arasında yanlış üslup kullandığımı kanıtlayan bir mesaj atabilir misin?

oQef kafa dengi bi adam, ciddi konuşulması gereken konuyu ciddi konuşuyor. dalga geçilcek seylede dalga geçiyor.

Tolerans konusuna açıklıklık getirelim, eskiden daha sert bir kadro ve ekip vardı. Şuan her şey olması gerektiği gibi işliyor. İlk hatanızda görmezden geliyoruz ( Çok katı bir kural ihlali olmadığı sürece) ikinci hatanızda uyarı alıyorsunuz. Üçüncüde zaten forumdan uzaklaştırılıyorsunuz. Olması gereken en normal davranış bu zaten. Diğer türlü her şeye tolerans gösterirsek burada herkes kafasına göre iş yapar, çocuk parkına döner burası :)

Tolerans konusuna açıklıklık getirelim, eskiden daha sert bir kadro ve ekip vardı. Şuan her şey olması gerektiği gibi işliyor. İlk hatanızda görmezden geliyoruz ( Çok katı bir kural ihlali olmadığı sürece) ikinci hatanızda uyarı alıyorsunuz. Üçüncüde zaten forumdan uzaklaştırılıyorsunuz. Olması gereken en normal davranış bu zaten. Diğer türlü her şeye tolerans gösterirsek burada herkes kafasına göre iş yapar, çocuk parkına döner burası :)
Forumda BANA AIT olan bir konuda "yok" yazmak çok katı bir kural ihlali mi? "yok" yazıp 10 gün ban yiyen tek insan olabilirim. Ayrıca uyarılmadan görmezden gelinmeden oldu bu olay.

Forum mesajlarım arasında yanlış üslup kullandığımı kanıtlayan bir mesaj atabilir misin?
Forumda demedim ki sen niye forumda yanlış üslup kullanmışsın gibi anladın ki? 2 yüzlülük yapmış oluyorsun ayrıca (hakaret algılama bunu) forumda ayrı discord'da ayrısın bi değişik çarsın xD

Forumda BANA AIT olan bir konuda "yok" yazmak çok katı bir kural ihlali mi? "yok" yazıp 10 gün ban yiyen tek insan olabilirim. Ayrıca uyarılmadan görmezden gelinmeden oldu bu olay.

Forumda demedim ki sen niye forumda yanlış üslup kullanmışsın gibi anladın ki? 2 yüzlülük yapmış oluyorsun ayrıca (hakaret algılama bunu) forumda ayrı discord'da ayrısın bi değişik çarsın xD
Bunu hangi yetkili yaptı onunla konuşman gerek, elbet vardır bir bildiği yoksa durduk yere 10 gün ban yemezsin.

şimdiki moderatorlerde hıc tolerans yok eskıden genısys, meıster felan uyarı ile gecistiriyordu profile yansıtmadan
he ya uyarılarımın yarısından çogu boş şeyler ve yeni yetkililer hepside sicile isliyor

Forumda uyarı sistemi var bence çok güzel işliyor ban yediysen eğer ki dönüp kendine bir bakman lazım derim

Bunu hangi yetkili yaptı onunla konuşman gerek, elbet vardır bir bildiği yoksa durduk yere 10 gün ban yemezsin.
Yapan yetkili @Lightning kendisine açıklama yapıp itiraz konusunda itiraz mesajı atmama rağmen kendisi suçlu olduğumu ortaya koyarak cevap verdi. Kendisinin yazdığı herşey ss olarak kayıtlı. Olay benim açtığım bir konuda adamın saçma bir soru sorması ve benim "yok" yazarak cevap vermem. Olaydan 3dk sonra DM bölümünden kural ihlali mesajı gelmesi ve itirazıma rağmen saçma cevap verip banımı 1 güne indirmesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt