yonetim kadrosu hakkinda dusunceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimde 2. ihlalimdeki olay çok saçmaydı. ( 1.dekide çok saçmaydı ama tam hatırlamıyorum o yüzden anlatmayacağım) Chess.comda elmas üyelik kodu paylaşılmıştı,nasıl kullanacağız yazmıştım.Ban yemiştim sonra.Ama tabii ekimde falan yaşanmıştı bu olay.Şuan ben bir değişim görüyorum,bence şuan daha iyi kadro.Müsait olduğum bir zamanda bende bu kadroya katılmak istiyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
goruldugu uzere uyarıların bellı bır kısmı saçma sapan konulardan dolayı. burada kullanıcıyı dinlemekte fayda var

Alınan kararların kimseye beriltilmemesi gibi birşeyi var bu forumda anlamışta değilim ama buradaki insanların göz önüne sürülmüyor sonra neden ban yedim neden rolum değişti vesaire duyumlar alabilirsiniz

Forumda BANA AIT olan bir konuda "yok" yazmak çok katı bir kural ihlali mi? "yok" yazıp 10 gün ban yiyen tek insan olabilirim. Ayrıca uyarılmadan görmezden gelinmeden oldu bu olay.

Forumda demedim ki sen niye forumda yanlış üslup kullanmışsın gibi anladın ki? 2 yüzlülük yapmış oluyorsun ayrıca (hakaret algılama bunu) forumda ayrı discord'da ayrısın bi değişik çarsın xD
Discordda istediğim gibi biriyim, forumda moderatörüm.

goruldugu uzere uyarıların bellı bır kısmı saçma sapan konulardan dolayı. burada kullanıcıyı dinlemekte fayda var
Katılıyorum. Kullanıcıyı dinlemek yerine saçma sapan cevaplar verilip geçiştiriliyor. Üstüne üstlük itirazım geçerli olmasına rağmen kaldırmak yerine azaltıldı. Hadi 2 suç olsa diğerini en azından uygulasınlar anladımda ortada suçum yok boş yere 1gün ban xD

Discordda istediğim gibi biriyim, forumda moderatörüm.
Tamam onu geç şimdi yazdıklarıma cevap ver adam boş yere bana ban attı ben bunun arkasında dururum ne kadar zaman geçsede. Bu benim sicilime işlendi mi işlendi uyarı yapılmadan boş ban atıldı mı atıldı forumdaki kullanıcılar mağdur ve olaydan şikayetci mi öyle çoğunluk bu sizin birşey yapmanız gerektiği anlamına geliyor @Lightning gibi boş yere konuyu kapatıp suçlamaları üzerine almamak çok saçma valla...

Forumda yapılan işlemlerin belirtilmemesi gibi yanlışlar var bence.Konu kapatılmaları,gereksiz yanlış şeylerden ban yenilmesi gibi.(bu arada 1. banımıda hatırladım.bir konuya gidip sadece emoji atmıştım,o günde bir anda emoji kullanma yasağı gelmişti.emoji kullanma yasağı derken sadece emoji atarsanız ban yiyordunuz,ondan sonra emoji atan birisini şikayet etmiştim ve ban yememişti,şuanda ban yemiyor sanırsam tek emoji kullananlar)Yapılan işlemlerin gizli saklı olmaması gerek bence.Hatta bu arada oqef ben discordda istediğim gibi biriyim forumda ise moderatorum diyor ya,@kayra1337 discordda, surda yapılan cinayet ile ilgili bir söz yazdı diye hesabı ban yemişti.Bu tür açılan konularda bir moderatörün bir kaç cevabı üzerine hemen kapatılıyor zaten,umarım bu tartışma kapanmadan konuda kapanmaz.İyi forumlar herkese.

Forumda yapılan işlemlerin belirtilmemesi gibi yanlışlar var bence.Konu kapatılmaları,gereksiz yanlış şeylerden ban yenilmesi gibi.(bu arada 1. banımıda hatırladım.bir konuya gidip sadece emoji atmıştım,o günde bir anda emoji kullanma yasağı gelmişti.emoji kullanma yasağı derken sadece emoji atarsanız ban yiyordunuz,ondan sonra emoji atan birisini şikayet etmiştim ve ban yememişti,şuanda ban yemiyor sanırsam tek emoji kullananlar)Yapılan işlemlerin gizli saklı olmaması gerek bence.Hatta bu arada oqef ben discordda istediğim gibi biriyim forumda ise moderatorum diyor ya,@kayra1337 discordda, surda yapılan cinayet ile ilgili bir söz yazdı diye hesabı ban yemişti.Bu tür açılan konularda bir moderatörün bir kaç cevabı üzerine hemen kapatılıyor zaten,umarım bu tartışma kapanmadan konuda kapanmaz.İyi forumlar herkese.
kayranın olayıyla oqefin dediğini bir tutman hiç hoş değil.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
tff kadrosu aga

benimde kayranın yazdigi yeni aklima geldi, sikayet konularinda dahi discord onemsenmezken kayranın arkadas ortami da boyle bisey yazmasin ve ban yemesi 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt