Valorant EMI-SPOOF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Düzeltiyim işe yaradı bugün tekrar denediğimde 21h1 sürümüm.

Tekrar düzeltiyim pc resleyince eski haline döndü :(
Demekki her pcde çalışmıyor başka programlar var onları deneyebilirisn AOEMI var bakabilirsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar dün gece biostar anakartlı bir arkadaşta yapmıştık deneyimlerimi yazıcam demiştim,
dün geceden bu yana yaklaşık 11-12 saat geçti. Bu sabah sorduğumda bana hala ban yemediğini ve sıkıntısız oynadığını söyledi.
Unutmayın programdan önce amidewin amidedos methodlarını ve bios update yaptık.

Arkadaşlar dün gece biostar anakartlı bir arkadaşta yapmıştık deneyimlerimi yazıcam demiştim,
dün geceden bu yana yaklaşık 11-12 saat geçti. Bu sabah sorduğumda bana hala ban yemediğini ve sıkıntısız oynadığını söyledi.
Unutmayın programdan önce amidewin amidedos methodlarını ve bios update yaptık.
Çok sevindim tahminim ban yemez.

bu benim zamanın da knight hwid ban yediğimde kullandığım driver ve sys dosyasına benziyor , ancak o anakart serial ve uuid değiştirmiyor sadece hdd leri spoofluyordu , şimdi bu arkadaşın paylaştığı dosya anakart serial ve uuid değiştiriyor mu ? Yoksa sadece hdd serial değiştiriyorsa çözüm olacağını sanmıyorum.

Sen nasıl bir çocuksun komiksin mapper var dört dörtlük cahil gel discorda gözünün önünde buidleyim mapperın ne olduğunu bilmiyorsun BSOD crashin ne olduğunu bilmiyorsun kaç kişi kullandı biliyormusun

Cahil olan sensin milleti aptal yerine koymaya devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt