Valorant EMI-SPOOF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Güncelledim hocam, değişme vs olmadı benden kaynaklı muhtemelen değişmemesi.

Disk D veya C için ayri ayri yapmak gerekiyor mu ? Bende hem SSD hem de HDD mevcut .

Github " Public " Kernel driver, mapper denemeniz, Bilgisayara muhtemelen " Malware " virüsünü yüklücektir, ayriyetden Public driverler Valorant için işe yaramıyor

Github " Public " Kernel driver, mapper denemeniz, Bilgisayara muhtemelen " Malware " virüsünü yüklücektir, ayriyetden Public driverler Valorant için işe yaramıyor
Sen komiksin diyorum ki http çıkışlarına bak dostum bu hile değil anla valorant içinde değil bu sadece diskdrive değiştiriyor nerenle okuyorsun konuyu işiniz anca baltalamak 300 üstü yorumumum var bir sürü konum var deneyimim var virüs yok.

• Beğen
Tepkiler: L3G
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt