R7flex
Banned
Resim çok küçük göremiyorum Umarım istediğin sonucu alırsın dostum.Mutante smbios ile baseboard , systemuuid ve bir çok şeyi değiştiriyor.Ekli dosyayı görüntüle 230
Forum ayarlarından dolayı büyük atmaya çalışıyorum küçük gidiyorResim çok küçük göremiyorum Umarım istediğin sonucu alırsın dostum.
Sen komiksin diyorum ki http çıkışlarına bak dostum bu hile değil anla valorant içinde değil bu sadece diskdrive değiştiriyor nerenle okuyorsun konuyu işiniz anca baltalamak 300 üstü yorumumum var bir sürü konum var deneyimim var virüs yok.Github " Public " Kernel driver, mapper denemeniz, Bilgisayara muhtemelen " Malware " virüsünü yüklücektir, ayriyetden Public driverler Valorant için işe yaramıyor
Windows sürümün nedir?Spoofer.sys dosyasını açılan cmd ekranın içine atıyorum bir tepki vermiyor diskdrive'larımı kontrol ettıgımde aynı gözüküyor hala
Hepsi için yapıyor.Disk D veya C için ayri ayri yapmak gerekiyor mu ? Bende hem SSD hem de HDD mevcut .
En son sürüme güncellemen gerek dikkat edin bu sadece disklerin diğer serial numarasını değiştiriyor.