Valorant EMI-SPOOF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu yaptıktan sonra yapmamız her hangi bir şey lazım mı ? Format gibi.

spoofer.sys 'yi mapper.exe üzerine attım yöneticiye izin verdim cmd ekranı açılıp kapandı bu kadar mı yoksa farklı bir işlem yapması gerekiyor mu.

kardeşim ben mavi ekran aldıysam sıkıntılıdır bu iş ! Kusura bakma ama mavi ekran yemek uğruna bunu yapan varsa aklına ..
Mapper her cihazda aynı çalışmaz o yüzden mavi ekran yemişsin programla alakalı değil

Arkadaşlar 2 gün önce yaptığımız bir arkadaşımız vardı deneyimlerimizi tekrar yazıcam demiştim;
Hala ban yemedik, dahada yemez diye düşünüyorum. @R7flex arkadaşımızın detaylı hardware spoof konusu ile burdaki programı kullanarak valorant hwid banınızı kaldırabilirsiniz.

Ben bu konuda bahsettiği olayı yaptım ne bir hata ne bir mavi ekran hatası aldım sanırım ban kalktı kaç eldir oynuyorum daha ban yemedim. Mavi ekran alan arkadaşlar sorun programda değil bunu da bilin istedim.

yararlı konu teşekürler bilgilendiriğiniz için

Arkadaşlar son mesajımı konuya yazıyorum.
Pazar günü denediğimiz arkadaşımızda hala method çalışıyor.
(Biostar anakartlar için) Dediğim gibi işlemden önce format,bios update,amidewin amidedos methodları sonrasında ise bu programı çalıştırıyorsunuz ve banınız açılıyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt