Valorant EMI-SPOOF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam dostlar bunun 1 ay öncesi arkadaş driverların başka bir seriale sahip olduğunu söyledi buda benim ilgimi çekti tüm işlemleri uygulamasına rağmen olmayan arkadaşlar için
bu seriali değiştirmek için bir kernel-driver buldum. bu arada kernel bypass nedir ve anti-cheatler nasıl bypasslanır bunun hakkında bir konu açtım BURADAN gidebilirsiniz.

İlk olarak Defender kapatın mapperımız sıkıntı çıkartıyor ama virüs yoktur güvenebilirsiniz.
Linkler: / farkındayım çok fazla virüs var çünkü sertifikasız driver yüklemek için mapper var buda virüse sebep açıyor isterseniz modlarıda bekleyebilirsiniz.
Zaten bunu github üzerinden aldım.

Yapılış : spoofer.sys 'yi mapper.exe üzerine atın yöneticiye izin verin bu kadar
Her bilgisayarı destekler fakat Windowsunuzun kısmen olsada 1500 sürümlerinin üzerinde olması lazım.

İnşallah bunla çözüme kavuşabiliriz :)
Bende işe yaramdı wmic diskdrive get serialnumber dan baktım.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Windowsunuzu en güncel sürüme güncelleyin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
virüslü dosya paylaşımı yapıyorsun birde korkmayın pc çökmez falan yazmış Allahım sen sabır ver kimlerle sınıyorsun bizi....
Sen nasıl bir çocuksun komiksin mapper var dört dörtlük cahil gel discorda gözünün önünde buidleyim mapperın ne olduğunu bilmiyorsun BSOD crashin ne olduğunu bilmiyorsun kaç kişi kullandı biliyormusun

Sen nasıl bir çocuksun komiksin mapper var dört dörtlük cahil gel discorda gözünün önünde buidleyim mapperın ne olduğunu bilmiyorsun BSOD crashin ne olduğunu bilmiyorsun kaç kişi kullandı biliyormusun
Dostum bazı şeyleri bilmemeleri normal kendini bilgisiz arkadaşlar için germe seviliyorsun iyi geceler.

Hangi mapperı kullanıyorsun? Ve driver base olarak btbd mi mutante mi kullandın?

Hangi mapperı kullanıyorsun? Ve driver base olarak btbd mi mutante mi kullandın?
Mutante smbios kullanıyor yani değil mapper dsefix sadece driver bana ait değil sadece son windows sürümüne uyarladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt