Valorant EMI-SPOOF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar adam driver ve mapper paylaşmış. Eğer mapperın virüslü olduğunu düşünüyorsanız envai çeşit mapper var gidin drivera uyumlu olup olmadığını deneyerek bulun, öyle kullanın. Konuyu baltalamanızdaki amacı anlamıyorum.

bios'u biçimlendirmek veya güncellemek gerekli mi? ve internette aynı ipi kullanabilir miyim? çünkü ipim sabit.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bios'u biçimlendirmek veya güncellemek gerekli mi? ve internette aynı ipi kullanabilir miyim? çünkü ipim sabit.
Spoof konumdakilerini yap ve biosu güncellemek şart. ipin sabit olmaması lazım sağlayıcını ara dğeiştir.

kanka forumda paylaşılan nerdeyse bütün metodları denedim hiçbiri olmadı tek çare ya ya spoof yada beklemek

Denemek isteyen varsa bilgisayarının çökebileceğini bilerek yapsın her şeyi

Nasıl bir trollsün sen ya :D? Bu siteden indirdiğin hiçbir şey için kimse sorumluluk almıyor, bilgisayarın yansa da alev de alsa sorumlusu sensin, kimse senin bakıcılığını yapamaz.

Büyük ihtimalle bırak HWID Banı Vanguardı Kerneli BSOD hakkında bile bir şey bilmiyorsun. Boş yere konuyu baltalamana gerek yok, adminler enayi mi virüslü konuyu onaylasın :)

Nasıl bir trollsün sen ya :D? Bu siteden indirdiğin hiçbir şey için kimse sorumluluk almıyor, bilgisayarın yansa da alev de alsa sorumlusu sensin, kimse senin bakıcılığını yapamaz.

Büyük ihtimalle bırak HWID Banı Vanguardı Kerneli BSOD hakkında bile bir şey bilmiyorsun. Boş yere konuyu baltalamana gerek yok, adminler enayi mi virüslü konuyu onaylasın :)
hadi len ordan // baltalamıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
abi adam paylaşmış kullanmıyorsanız kullanmayın konuyu baltalamayın her bilgisayarda çalışacak diye bir şeyde yok. beğenmiyorsanız virüslü olduğunu düşünüyorsanız kullanmayın bu kadar kolay adam sizin için faydalı olsun diye paylaşmış eyw usta valodan ban yersem denerim tabi bunun için baypassımın fix yemesi gerekiyor bakacağız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt