ChecoPerez
Gold Üye
Yani bununla hwid kaldırabilir miyizHer pc için çalışır. Mavi Ekran alırsan korkma tekrardan açılır bir şey olmaz.
Yani bununla hwid kaldırabilir miyizHer pc için çalışır. Mavi Ekran alırsan korkma tekrardan açılır bir şey olmaz.
Çok kez söyledim hayır bu sadece diskdrive seri numarasını değiştiriyor hwid kaldırmak için Detaylı Spoof konum var bu bölümde onları yapıp bunuda yaparsan kalkıcaktır.Yani bununla hwid kaldırabilir miyiz
hocam spoof konunuzdaki hp laptop için uygun değil malesef :/Çok kez söyledim hayır bu sadece diskdrive seri numarasını değiştiriyor hwid kaldırmak için Detaylı Spoof konum var bu bölümde onları yapıp bunuda yaparsan kalkıcaktır.
Yapcak bir şey yok hocam Bekleyin tek çözüm bu.hocam spoof konunuzdaki hp laptop için uygun değil malesef :/
Risk yok dostum baltalamayı bırakın sadece mavi ekran verir yeniden başlar ben driver projeleri üzerinde en az 50+ mavi ekran yedim bir şey olmuyor % sayıcak 30 saniye sonra açılır.Bence Denememelisin Çok Riskli.
Ben yine ban yedim şimdi bios sürümünü bekliyorum yeniden spooflucam.DENEMEYE GEREK YOK 3 AY BEKLİYECENİZ
bende de aynısı oluyor beylerspoofer.sys 'yi mapper.exe üzerine attım yöneticiye izin verdim cmd ekranı açılıp kapandı bu kadar mı yoksa farklı bir işlem yapması gerekiyor mu.