Xiaq
Banned
- İletişim
30 bin lira ödeme almadım.temiz para 30bin ergenlere para kaptıranlara saygım yokdur
30 bin lira ödeme almadım.temiz para 30bin ergenlere para kaptıranlara saygım yokdur
oyle miymisÖncelikle merhaba konuya açıklık getirmek istiyorum. sadece surfs değil bizde mağduruz o para ödedi bizde para ödedik aynı kişiye ortak şekilde çalışmaya karar verdik surf almak istemeyince biz parayı yolladık sonra surf ödemesi gereken payı bize yolladı yani biz bu işte ortakdık developer bi süre oyaladıktan sonra bizi dolandırdı ve surfs de haliyle suçu bizden biliyor çünkü kontağı bizdik
o civarlarda sıkıntı yok tüm herşeyin dekont ve ssleri mevcut30 bin lira ödeme almadım.
seni scamlemedim ve yediğim para senin paran değil paran ve param unknown da şuanda onunla iş yapıyorsun beni neden suçluyorsuno civarlarda sıkıntı yok tüm herşeyin dekont ve ssleri mevcut
ve paraları stakede yedim derken hoşunamı gidiyor birisini scamleyip ardından kumarda yedim demek ? sana güvenip tüm paramı verdim
şuanda panellerin bile var ve bana dedinki sana birşey sağlamam için extra para atman gerek ben niye sana daha fazla para yedireyim oğlum yetmedimi boğazında kalsın la tüm param
Şimdi öncelikle güzel dostum sana basitçe bir açıklama yapayım bunu kalın kafana sok ve biraz daha cgde adımı lekemeleye kalkma.eee aldığın paylara ne dedin kumarda yemedinmi xd ve şuanda olan bir paneliniz var karşılamak zorundasınız
WQPEĞQWLĞPEWQPĞLEPĞLQW öylemi öylemi olmuş paraların stakede derken kimin parasıydı paraların cümlesini bi araştırırmısn dostumseni scamlemedim ve yediğim para senin paran değil paran ve param unknown da şuanda onunla iş yapıyorsun beni neden suçluyorsun
kalanınıda biz ödedik ve şuanda seni dolandıran adamla iş yapıp mağdur kişiden para iadesi istiyorsunŞimdi öncelikle güzel dostum sana basitçe bir açıklama yapayım bunu kalın kafana sok ve biraz daha cgde adımı lekemeleye kalkma.
Surfs denen kişi @urlhirsizi Nero & Sein ( sein.lol ) sunucusundan panel satın alıyor 280$ atıyor ( 30k ) felan yok ortada
Panel parasının %100ı unkown'a gidiyor kalanı sein alıyor.
Unkown bir kaç problem sebebi ile ( Bilinmiyor ) panelleri kapatıyor ve sein.lol sc4m yiyor.
Bu olay döneminde Zen.pro olarak bende 300$ sc4m yiyorum ama olayı bana anlatıyorlar ve ağzımı açıyorum o zaman bende surfs gibi @onlynero ile yakın arkadaş ve ücreti tabirinde panel alan birisiydim.
Sein paneli kapandıktan 2 hafta boyunca unkdan cevap bekliyorlar ve unk @onlynero kişisini ortaklıktan atılırsa paneli açıcağını söylüyor ve sein ile nero ortaklığı bitiriyor Sein paneli geri açtığı zaman herkese panel iadesi geçiceğini söylüyor ve unkownu bekliyor.
Nero tek başına kalınca ben yanıma ortak olarak aldım ve bana yardımcı oluyor bu adam sc4m atmadı konu bu arkadaşlar developer ile kontak olarak kişi buydu sein.lolden bu konuyu böyle kapatabilirsiniz.
Gerekli aramalar ve gerekli konuşmalar yapıldı @Genisys isterse ek kanıtlar olaya dahil olabilir ben ve benim mağazamdan bağımsız eski bir olayı benim üstüme yıkamazsın
eee %60 pay aldığını söylediğimde o paylardan 1 ay geçti ve o paralar stakede dedin ? bunuda yanıtlakalanınıda biz ödedik ve şuanda seni dolandıran adamla iş yapıp mağdur kişiden para iadesi istiyorsun
paneli aldın kullandın ve üstüme düşen payı harcadım bunu harcarken ne yaptığım konusunuda sana bilidiriceksem ne anlamı var satış yapmanıneee %60 pay aldığını söylediğimde o paylardan 1 ay geçti ve o paralar stakede dedin ? bunuda yanıtla