- İletişim
yok kanka çocuk yaptığınıda bilmiyor sözde satmamış yaNasıl almadım hocam 1 gün kullandım kapandı ya hani?
yok kanka çocuk yaptığınıda bilmiyor sözde satmamış yaNasıl almadım hocam 1 gün kullandım kapandı ya hani?
ortak olmasaydi discordda malw adı altında rolü olmazdi diye dusunuyorumve nero malwcheatsda ortak değilmi niye permi var ve pay alıyor??
adam bana ürünü bile teslim etmedi.
evet + olarak pay bile alıyor çocuk ve zaten olay büyüyecek karakola felan gidicez ve en sonunda duffy de bunun rolünü çekecek ortak değiliz tarzında şeyler bile derortak olmasaydi discordda malw adı altında rolü olmazdi diye dusunuyorum
sen buna inandınmı@onlynero @RoseCheats profesyonel tokatçılar sanırım 30 bın cebe alıp 5 bıne panel alıp kendılerı satış yapmış günlerce
yo seninle onun arasındaki olay karakoldada mahkemedede beni ilgilendirmez aranızda çözüceksiniz karakolda malw cheats'den aldım diyemezsin öyle bir kanıtın yokevet + olarak pay bile alıyor çocuk ve zaten olay büyüyecek karakola felan gidicez ve en sonunda duffy de bunun rolünü çekecek ortak değiliz tarzında şeyler bile der
elimde en az 30 tane ss var olan şeyi olmadı olarak felanmı göstericensen buna inandınmı
eee aldığın paylara ne dedin kumarda yemedinmi xd ve şuanda olan bir paneliniz var karşılamak zorundasınızÖncelikle merhaba konuya açıklık getirmek istiyorum. sadece surfs değil bizde mağduruz o para ödedi bizde para ödedik aynı kişiye ortak şekilde çalışmaya karar verdik surf almak istemeyince biz parayı yolladık sonra surf ödemesi gereken payı bize yolladı yani biz bu işte ortakdık developer bi süre oyaladıktan sonra bizi dolandırdı ve surfs de haliyle suçu bizden biliyor çünkü kontağı bizdik