Open Source Kru Cli̇ent Loader Src

ya cocuk konusmayi kes spoofer calismiyordur open sourcelerden hile yapiyon konusma en zengin sensin tamam amk aveli
Babasına yalvar yakar almış mavi sararmış redmi kullanıyor iki metre ötede kıyamet kopsa televizyona bakmaya devam edecek böyle şaşı gözlü tam Gorlock the Destroyer

1- Enes sürekli diyor belirteyim dedim
2- Allaha sövmem yanlıştı müslüman oldum atayıda pek bağım yoktur diye ama senin var sen sövemezsin kudur za 🤡
3- Tm en yasa sensin clownfish abim
“za” 💀?
Sürekli diyor veya değil fake değil o info
Müslüman oldum atayla pek bağım yok der allah ata söver 5 dk sonra sese girsek amk

Tamam 5500 Enjoyer 😹

Babasına yalvar yakar almış mavi sararmış redmi kullanıyor iki metre ötede kıyamet kopsa televizyona bakmaya devam edecek böyle şaşı gözlü tam Gorlock the Destroyer

“za” 💀?
Müslüman oldum atayla pek bağım yok der allah ata söver 5 dk sonra sese girsek amk

Tamam 5500 Enjoyer 😹
aynen qweqweqe

“za” 💀?

Tamam 5500 Enjoyer 😹
ya sus cocuk valo hileyapiyor(opensourcelerden/yadarat) zengin olup alacak merak etme/iki gune cracki gelir cge zaten.

ya cocuk konusmayi kes spoofer calismiyordur open sourcelerden hile yapiyon konusma en zengin sensin tamam amk aveli
opensrc dediğide craftrise hala qweqeq ezik arkadaşın cahil cuhela bilmeden yaptığı ev muhabbetiyle başlattı sohbeti ama sen bilirsin. Sen git cr den void rename paste hile yap

ya kes aq özürlüsü kalk siktir git bana bitane opensrc external spoofer onlyesp colorbot (ud) at bos yapma vt 22 cikiyor hala rat diyorsun qweqeqe

aynen öyle qweqe

bu nerden geldi la QWEQWEQWEQE
Ağlamana gerek yok The Kru biz seni destekliyoruz ağlama bizi de ağlatacaksın. OpenSRC Olması senin özgür trans bir birey olamayacağını göstermez 🥰

seninki ud ise at bakayim video 20 el valo rekabetçi
Ne UD’si la lobide banlatır 🧢

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt