Open Source Kru Cli̇ent Loader Src

Ulan 11. Nesil ne 4. Nesili
Hem aralarında ne kadar fark var biraz bakarsan görürsün fukara diyorsun 3 bilgisayar var evde

Benim MSI NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Ventus XS OC 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı - 7.949,00TL​

Senin XFX RX 580 Gts Xxx Edition XFX-RX-580P8DFD6 256 Bit GDDR5 8 GB Ekran Kartı - 4.999,00TL​

Senin AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci - 3.240,00TL​

Benim Intel i5-11600K Altı Çekirdek 3.90 Ghz İşlemci - 5.798,00TL​

Avereli kes ya

Yok la ne 15 k’sı
qweqweqwewqeqe 1660 ti i5 11600k kim dizmiş kasayı çok belli PASFAPFSDAF Tam oyun icinmis ekran kartın kk :crycat: kestim avereli abim qweqwe üff sell abim gecen mc de 40 fps alıyordu ne ara yeni sistem almısın bide sistemin tek2parcası var dimi qwe

1+0 suriyeli barınağında yaşıyor annesi babası kardeşiyle aynı odada vantilatörle takılıyor daha ne anlatıon qwe

tel kamerası için üzgünüm qwe içeriyi çekmedim taşınalı 1 yıl oldu ama dağınık :c

bide isin komik yanı kendi toolu ise yarıyor sanıp seviniyordu biz free tooldan basmayı kesince koruma eklediler galiba he bi sorun oldu glb falan diyordu daha içerideki ıp leri bile değişmeden free toolunun ddos atmasını bekliyordu biz atıyor ne anlatıyorsun deyincede kes falan diyordu QWEQWEWQ

6gb 192 bit oyun icin ideal :crycat:

Son düzenleme:
qweqweqwewqeqe 1660 ti i5 11600k kim dizmiş kasayı çok belli PASFAPFSDAF Tam oyun icinmis ekran kartın kk :crycat: kestim avereli abim qweqwe üff sell abim gecen mc de 40 fps alıyordu ne ara yeni sistem almısın bide sistemin tek2parcası var dimi qwe

1+0 suriyeli barınağında yaşıyor annesi babası kardeşiyle aynı odada vantilatörle takılıyor daha ne anlatıon qwe

tel kamerası için üzgünüm qwe içeriyi çekmedim taşınalı 1 yıl oldu ama dağınık :c

bide isin komik yanı kendi toolu ise yarıyor sanıp seviniyordu biz free tooldan basmayı kesince koruma eklediler galiba he bi sorun oldu glb falan diyordu daha içerideki ıp leri bile değişmeden free toolunun ddos atmasını bekliyordu biz atıyor ne anlatıyorsun deyincede kes falan diyordu QWEQWEWQ

6gb 192 bit oyun icin ideal :crycat:

Ayy zar zor izin alıp dışarı çıkmış

Oyun için ideal ne la nesi var ekran kartıyla işlemcinin sana mı kaldı oyun oynayıp oynayamayacağım

Kameraya bak ÜWOGĞSPVAİVLWÜPTİXĞAĞTŞW
FREE STRESSER KULLANIYOR ÜSTÜNE KONUŞUYOR BİR DE

Ha evet işlemcide doğru yazmış değiştireyim bir model altı

Ayy zar zor izin alıp dışarı çıkmış

Oyun için ideal ne la nesi var ekran kartıyla işlemcinin sana mı kaldı oyun oynayıp oynayamayacağım

Kameraya bak ÜWOGĞSPVAİVLWÜPTİXĞAĞTŞW
FREE STRESSER KULLANIYOR ÜSTÜNE KONUŞUYOR BİR DE
1 Ailem şuanda şehir dışında kısaca ev benim 2- Sik gibi 3- Kamera Redmi Note 12 max karanlık ama seningibi j7 değil sükür free stresser sitesi kullanıyourm senin gibi github toolu kullanmıyorum qweqweqeqe

Sana free tool attım la ne github toolu
Sik gibi yazıyor kullandığı işlemciyi şeyime taksam bir işe yaramaz Ailen şehir dışında değil baban en son 12 yıl önce süt almaya gitti, annen de başka biriyle evlenmiştir yüksek ihtmal

IMG_2829.png
11 Pro Max = J7
Peki

Sana free tool attım la ne github toolu
Sik gibi yazıyor kullandığı işlemciyi şeyime taksam bir işe yaramaz Ailen şehir dışında değil baban en son 12 yıl önce süt almaya gitti, annen de başka biriyle evlenmiştir yüksek ihtmal
r5 5500 e mi laf attın intelle? linç ederler burda bence bidaha yapma c:

30 gün kvkk dan senin fake !nfondan yedim 64gb ile iyi eğlenceler btw
Banane ben mi dedim gidip shivars’ın infoyu git oraya koy diye
Ayrıca fake olduğunu nerden çıkarttın Enesin kıçı kırık arkadaşları fake dediği için mi? Böyle boş yapıp bizi engellemeden önce ne fake’i amk diyordun tam tersiydi düşüncelerin şimdi ne oldu?

Allah Ata sövüyordun şimdi allah ata söven eziksin diyorsun ne oldu bu düşüncelerine inanmıyordun sevmiyordun?

İki yüzlünün tekisin 30 gün ban yiyorsun ve bu banı kvkk’nın bu forumda geçerli olup olmayacağını, bu forumun türk yasalarını takip edip uygulayacağını ve ihlal durumu, bir şikayete bilgilerinin paylaşılacağını anlamayarak yaptın

Düşünme yetisi bile olmayan, maymunun tek yumurta ikizi mağara adamı düşünceleriyle gezmeye devam et sen

Banane ben mi dedim gidip shivars’ın infoyu git oraya koy diye
Ayrıca fake olduğunu nerden çıkarttın Enesin kıçı kırık arkadaşları fake dediği için mi? Böyle boş yapıp bizi engellemeden önce ne fake’i amk diyordun tam tersiydi düşüncelerin şimdi ne oldu?

Allah Ata sövüyordun şimdi allah ata söven eziksin diyorsun ne oldu bu düşüncelerine inanmıyordun sevmiyordun?

İki yüzlünün tekisin 30 gün ban yiyorsun ve bu banı kvkk’nın bu forumda geçerli olup olmayacağını, bu forumun türk yasalarını takip edip uygulayacağını ve ihlal durumu, bir şikayete bilgilerinin paylaşılacağını anlamayarak yaptın
1- Enes sürekli diyor belirteyim dedim
2- Allaha sövmem yanlıştı müslüman oldum atayıda pek bağım yoktur diye ama senin var sen sövemezsin kudur za 🤡
3- Tm en yasa sensin clownfish abim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt