Open Source Kru Cli̇ent Loader Src

Cap 🧢

Engelleyip sövmek değil sövüp engellemektir o,
Ne kudurması ayrıca gruptan çıkarttım diye sen ağlayıp sövdün 🗿

Kıçı kırık 15 üyelik discordlarda spoofer satışlarına devam! 💀💀

Yok onun haberi bile yok ondandır onun dünyadan haberi yok
Qwe oturma organım seninle alay ediyor o derece eziksin daha satış bile açmadım ürünler hazır değil 0 reklam 0 ürün 15 kişiye laf edecek kadar fukara eziksin url aldığın sunucuda bile 15 üye yok qweqwe

Qwe oturma organım seninle alay ediyor o derece eziksin daha satış bile açmadım ürünler hazır değil 0 reklam 0 ürün 15 kişiye laf edecek kadar fukara eziksin url aldığın sunucuda bile 15 üye yok qweqwe
Ezik kelimesinden başka birşey bilmiyor musun sen TheKru efendi 😭

Ve bana fukara diyen eleman kıbrısta imar affı yiyip denetlenmemiş ve yurt dışına kaçmaya çalışacak bir müteahhit tarafından yapılmış tek depremde tuzla buz olarak içindeki vatandaş canlarını alacak ortalama bir mahalledeki gecekondu benzeri tozlu kırık bir evde yaşıyor. Bilgisayarı iyi değil, düzgün bir DDoS Tool’u satın alamayacak kadar maddi durumu kötü ve cebinde beş kuruş yok

15 uye yok fr agla 4 kisi sunucunda 12 kisi bot

15 uye yok fr agla 4 kisi sunucunda 12 kisi bot
Ayn

Ezik kelimesinden başka birşey bilmiyor musun sen TheKru efendi 😭

Ve bana fukara diyen eleman kıbrısta imar affı yiyip denetlenmemiş ve yurt dışına kaçmaya çalışacak bir müteahhit tarafından yapılmış tek depremde tuzla buz olarak içindeki vatandaş canlarını alacak ortalama bir mahalledeki gecekondu benzeri tozlu kırık bir evde yaşıyor. Bilgisayarı iyi değil, düzgün bir DDoS Tool’u satın alamayacak kadar maddi durumu kötü ve cebinde beş kuruş yok
Qweqwe evin mimari babam ve ev çrlikten ama sen blrsn tsbi

Bilgisayarı iyi değil diyen adam i5 4. Nesil kullanıyor benim R5 5500 Rx580 ime laf atıyor qweqwe ortalama mahalle gece kondu yıkı dokukte patladım telden evin fotosunu çekip birazdan atacağım.

Son düzenleme:
MERHABALAR BUGÜN KRUCLİENT (THEKRU) NUN SAHİP OLDUĞU LOADERI CRACKLEDİM SONRADAN DA PUBLİC ETMEYE KARAR VERDİM ALIN TEPE TEPE KULLANIN ZATEN OPENSOURCE İNDİRME LİNKLERİDE ORDA VAR :D İYİ GÜNLER
ÇEREZDİ :D ANLAYAN YAPAR SORU SORMAYIN
YARDIMI İÇİN @flasyer E TEŞEKKÜRLER
waay

Bilgisayarı iyi değil diyen adam i5 4. Nesil kullanıyor benim R5 5500 Rx580 ime laf atıyor qweqwe ortalama mahalle gece kondu yıkı dokukte patladım telden evin fotosunu çekip birazdan atacağım.
Ulan 11. Nesil ne 4. Nesili
Hem aralarında ne kadar fark var biraz bakarsan görürsün fukara diyorsun 3 bilgisayar var evde

Benim MSI NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Ventus XS OC 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı - 7.949,00TL​

Senin XFX RX 580 Gts Xxx Edition XFX-RX-580P8DFD6 256 Bit GDDR5 8 GB Ekran Kartı - 4.999,00TL​

Senin AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci - 3.240,00TL​

Benim Intel i5-11500 Altı Çekirdek 2.70 Ghz İşlemci - 5.798,00TL​

Avereli kes ya

asırı iyiymis kanzi 15 k hava atmaya devam multeci :kappajail:
Yok la ne 15 k’sı

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt