Open Source Kru Cli̇ent Loader Src

seninki ud ise at bakayim video 20 el valo rekabetçi
özürlü çocuk daha ortada hile yok bitiş tarihini bile 2 ay sonraya ayarlamışım sen ne kadar fakir fukara bir eziksin benden spoofer dileniyorsun engel yiyince forumda kuduruyorsun
Fukara diyor, gidiyorum bileşenlerimiz arası fiyat farkını atıyorum diyor ki oyun için kötü 🤣
aynen öyle dostum kudurmaya devam et 1+0 evinde mikrofon desen yok klima desen yok arkadan vantilatör sesi geliyor QWEQWEQEQ

özürlü çocuk daha ortada hile yok bitiş tarihini bile 2 ay sonraya ayarlamışım sen ne kadar fakir fukara bir eziksin benden spoofer dileniyorsun engel yiyince forumda kuduruyorsun

aynen öyle dostum kudurmaya devam et 1+0 evinde mikrofon desen yok klima desen yok arkadan vantilatör sesi geliyor QWEQWEQEQ
mikrofonu yokmu eminmisin senden spoofer nezaman dilendim ss lerini at oyle konuş

stepi kru client diye degistirmisdi craftrise hatirlarsan :D
Mm-m-merlin travması? Stepten haberim yokken konuyu açan mal ghost yapayımmı deyip bunu yapıp attı, üstüne kendi yaptığı şeyi crackledim diyerek attı qweqweqeqe valorant src zaten heryerde beles ud varya

Ağlamana gerek yok The Kru biz seni destekliyoruz ağlama bizi de ağlatacaksın. OpenSRC Olması senin özgür trans bir birey olamayacağını göstermez 🥰

Ne UD’si la lobide banlatır 🧢
max cahil

Hile yokmuş ortada, reklam yokmuş, satış yokmuş. Womp Womp! 💀
Spoofer dilense de rat yiyeceği için bir farkı yok
1+0 ev diyor evi göremiyoruz bile flaşından. Odamda klima yok ayrıca 2 yatak odasında ve salonda var

Mm-m-merlin travması? Stepten haberim yokken konuyu açan mal ghost yapayımmı deyip bunu yapıp attı, üstüne kendi yaptığı şeyi crackledim diyerek attı qweqweqeqe valorant src zaten heryerde beles ud varya

max cahil
Ortada hile yok satış yok reklam yok ama yazılım hakkında çok bir bok biliyorsun la burda kızartıyoruz seni utanmadan yazıyorsun hala

max cahil
helalin var kanzi simdi git kokusmus babanla intihar et

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt