Open Source Kru Cli̇ent Loader Src

E ne spoofer, info, yemek vs muhabbetleri hala açmaya çalışıyorsun o yemek muhabbeti bitti gitti shivars kaşınmıyor artık, sana da göndereceğiz diye birşey demedim zaten, hem shivars ile nasıl karşılaştırdık seni kelimeleri mi yanlış seçtin ciddili ciddili birileriyle karşılaştırdık mı
Shivars Dan Bahsetme Ban + Geçen Civcivin Seste Kru İle Karşılatık Merlin Sende Bekle Habib İle Lahmacun Yollicam Dedi Lahmacunum Nerde

Shivars Dan Bahsetme Ban + Geçen Civcivin Seste Kru İle Karşılatık Merlin Sende Bekle Habib İle Lahmacun Yollicam Dedi Lahmacunum Nerde
O kendi kendine konuşuyor amk o yüzden engelledim kru’yu. Kendi kendine hükum veriyor seninle de uğraşıcaz habib abim falan

aa ben diamond olmusum lan

O kendi kendine konuşuyor amk o yüzden engelledim kru’yu. Kendi kendine hükum veriyor seninle de uğraşıcaz habib abim falan

aa ben diamond olmusum lan
Max Türeme Adam Kendisi 2010 Da Yazılım Yapıp Cr Ye Hile Üretiyorum Diyordu Seste :D

MERHABALAR BUGÜN KRUCLİENT (THEKRU) NUN SAHİP OLDUĞU LOADERI CRACKLEDİM SONRADAN DA PUBLİC ETMEYE KARAR VERDİM ALIN TEPE TEPE KULLANIN ZATEN OPENSOURCE İNDİRME LİNKLERİDE ORDA VAR :D İYİ GÜNLER
ÇEREZDİ :D ANLAYAN YAPAR SORU SORMAYIN
YARDIMI İÇİN @flasyer E TEŞEKKÜRLER

Her akşam okuyup patliyorum amk bı çocuk nasıl bu kadar salak olabilir ailesinde suç gerçi 4. Sinif çocuğa bilgisayar veren ailenin max çocuğu şaka gibi discord vereyim isterseniz isteyen stepten pastelediğim az buz modulleriyle oynadığım dll e free ulaşabilir isteyen olursa loader src de atarım craftrise gibi veled bı kitle midemi ekşitti mal arkadaşım yüzünden vanadiumdan renamelediğim shivarsın bat loaderini kullanarak yaptığım hileyi geliştirip pythona gecirdim (o kadar salaklarki Python loaderi kiramayip üstüne rezil rezil Python koduna dump atıp bulurum diyen bir şahıs vardı qwe) herkese 1 kaç günlük diye diye sınırsız key verdigim hilenin dllini bu sunucuda bıraktım hala CR oynayanlarada demek istediğim şeyler oynamayın su veled oyununu AMK Merlin kadar küçük bı çocukla kendinizi aynı kefeye koyabiliyoemusunuz

Alın burda dlli verdim yeni sunucuya girecek olanlara da hg diniz boş bı hevesti satarım para kazanırim dediydim ama baktım hala konuya mesajlar geliyor gereksiz uzatmaya gerek yok ben zaten cr salali günler olmuştu ama boş muhabbeti açılmasın diye veriyorum işte buda mal cr kariyerim:

1- Arkın lazeye ne oldu desin
2- Hala durduğunu görün
3- Arkın kendi hilemizi yapsak ne güzel olur Lucille gibi desin
4- Cg ye gir
5- Vanadium diye bişey bul?
6- Shivarsın bat loaderini bul (dostum bu tam benlik)
7- CRYPTOLENS AUTH EKLE (WOW ADAMİM BU KADAR CİLGİN OLMA)
8- BUNU PYTHONA GECİR (SAKİN AMK ETHEREUMMUSUN SEN NE PROSUN)
9- STEP PATLASİN (Belkide yeni biseyler iyi olur)
10- Flashyer ucubesi kendini Allah ilan etsin (alla alla)
11- Flashla kavga et ama loaderin src sini silme ona güven o olgun biri
12- Merlinle Flashyer src ararkene (dostum uzun bir yolculuk)
13 bulup Kru client kirek diye konu açsınlar (Kru o sırada Luna client yaptı dimi c++ loaderle)
14- Out baktın kitle çok mal az büyü c++ loaderinide Al ve crsftrise kitleyi terket
15- Cr kitle seni terk etmesin (hala kuru client yaziolar (becoming uncanny))

Üstteki I okumaya ben bile üşendim kısaca cr ye hile yaomiyorum daha kabul ediyorum boş paste rename bir yolculuktu evet baya baya Rename ama umrumda değil zaten ben bile kullanmiyordum arkadasima yaptıydïm baktım keyifli baya uyguna satayım dediydim qwe kendime aynada baktım bu varliklarla aynı insan olmamam gerektiğini kabul ettim ve CR den q attım oyle işte iyi günler dilerim sizlere sunucuda hiçte fena olmayan bir dll var stepin server bağlantısını sildim ondan keyfinize göre kullanabilirsiniz iyi gunler not: kullanmiom bu sunucuyu sadece üstte dll var
Sunucu ya patladı yada silindi?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt