Open Source Kru Cli̇ent Loader Src

waoooov öylemi olms qwqeweqw rat diyor hala 22 ye PUAHFAHUFGHSADAG SİZ NE CAHİLSİNİZ OLM SİZ BU FORUMU KULLANMAYIN 11 YAŞINDA 2 ÇOCUK GİBİ HERŞEYE RAT DİYORSUNUZ AYNEN RAT SUS AKŞAM AKŞAM MISIR + CSM İZLEYECEĞİM BAYlan ban yedim neyse gidecektim zaten
woowwww tammm kanziii oylemii olmussssss

waoooov öylemi olms qwqeweqw rat diyor hala 22 ye PUAHFAHUFGHSADAG SİZ NE CAHİLSİNİZ OLM SİZ BU FORUMU KULLANMAYIN 11 YAŞINDA 2 ÇOCUK GİBİ HERŞEYE RAT DİYORSUNUZ AYNEN RAT SUS AKŞAM AKŞAM MISIR + CSM İZLEYECEĞİM BAYlan ban yedim neyse gidecektim zaten
Lafın altında kalacak diye küfür edip yükselmeye kalkıyor hala 10 saniyede alt hesap açtı tekrar geldi yine ban ye

Hile yokmuş ortada, reklam yokmuş, satış yokmuş. Womp Womp! 💀
Spoofer dilense de rat yiyeceği için bir farkı yok
1+0 ev diyor evi göremiyoruz bile flaşından. Odamda klima yok ayrıca 2 yatak odasında ve salonda var

Ortada hile yok satış yok reklam yok ama yazılım hakkında çok bir bok biliyorsun la burda kızartıyoruz seni utanmadan yazıyorsun hala
Spooferım Var Saol Etraftan Spoofer İstemiyorum.

Spooferım Var Saol Etraftan Spoofer İstemiyorum.
Spoofer muhabbetiyle alakam bile yok onu nasıl çıkardın bir de?
Spoofer muhabbeti patter1337 ile TheKru arasında 🤣
Dün akşam banlattım Kru abinin hesabını 10 saniyede alt hesap açıp konuya yorum yazdı hemen

Spoofer muhabbetiyle alakam bile yok onu nasıl çıkardın bir de?
Spoofer muhabbeti patter1337 ile TheKru arasında 🤣
Dün akşam banlattım Kru abinin hesabını 10 saniyede alt hesap açıp konuya yorum yazdı hemen
Kru Ve Patter Dan Banane Aw Umrumda Dahi Olmadı Olmicak.

Benim Senle Derdim Bile Yok.
E ne spoofer, info, yemek vs muhabbetleri hala açmaya çalışıyorsun o yemek muhabbeti bitti gitti shivars kaşınmıyor artık, sana da göndereceğiz diye birşey demedim zaten, hem shivars ile nasıl karşılaştırdık seni kelimeleri mi yanlış seçtin ciddili ciddili birileriyle karşılaştırdık mı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt