habibcanoyunda
Uzman Üye
- İletişim
Çok müthiş bir anda banlandın Cyprus Flexer TheKru
woowwww tammm kanziii oylemii olmusssssswaoooov öylemi olms qwqeweqw rat diyor hala 22 ye PUAHFAHUFGHSADAG SİZ NE CAHİLSİNİZ OLM SİZ BU FORUMU KULLANMAYIN 11 YAŞINDA 2 ÇOCUK GİBİ HERŞEYE RAT DİYORSUNUZ AYNEN RAT SUS AKŞAM AKŞAM MISIR + CSM İZLEYECEĞİM BAYlan ban yedim neyse gidecektim zaten
Lafın altında kalacak diye küfür edip yükselmeye kalkıyor hala 10 saniyede alt hesap açtı tekrar geldi yine ban yewaoooov öylemi olms qwqeweqw rat diyor hala 22 ye PUAHFAHUFGHSADAG SİZ NE CAHİLSİNİZ OLM SİZ BU FORUMU KULLANMAYIN 11 YAŞINDA 2 ÇOCUK GİBİ HERŞEYE RAT DİYORSUNUZ AYNEN RAT SUS AKŞAM AKŞAM MISIR + CSM İZLEYECEĞİM BAYlan ban yedim neyse gidecektim zaten
fan olmus iyice oyuzden direk hesap acdiLafın altında kalacak diye küfür edip yükselmeye kalkıyor hala 10 saniyede alt hesap açtı tekrar geldi yine ban ye
Spooferım Var Saol Etraftan Spoofer İstemiyorum.Hile yokmuş ortada, reklam yokmuş, satış yokmuş. Womp Womp!
Spoofer dilense de rat yiyeceği için bir farkı yok
1+0 ev diyor evi göremiyoruz bile flaşından. Odamda klima yok ayrıca 2 yatak odasında ve salonda var
Ortada hile yok satış yok reklam yok ama yazılım hakkında çok bir bok biliyorsun la burda kızartıyoruz seni utanmadan yazıyorsun hala
Spoofer muhabbetiyle alakam bile yok onu nasıl çıkardın bir de?Spooferım Var Saol Etraftan Spoofer İstemiyorum.
Kru Ve Patter Dan Banane Aw Umrumda Dahi Olmadı Olmicak.Spoofer muhabbetiyle alakam bile yok onu nasıl çıkardın bir de?
Spoofer muhabbeti patter1337 ile TheKru arasında
Dün akşam banlattım Kru abinin hesabını 10 saniyede alt hesap açıp konuya yorum yazdı hemen
E o zaman ne konuşuyorsun amk spoofer diye benle alakası yok spoofer’ın. Benle konuşacaksan benimle alakalı konuları argüman yap bari de mantıklı olsunKru Ve Patter Dan Banane Aw Umrumda Dahi Olmadı Olmicak.
Benim Senle Derdim Bile Yok.E o zaman ne konuşuyorsun amk spoofer diye benle alakası yok spoofer’ın. Benle konuşacaksan benimle alakalı konuları argüman yap bari de mantıklı olsun
E ne spoofer, info, yemek vs muhabbetleri hala açmaya çalışıyorsun o yemek muhabbeti bitti gitti shivars kaşınmıyor artık, sana da göndereceğiz diye birşey demedim zaten, hem shivars ile nasıl karşılaştırdık seni kelimeleri mi yanlış seçtin ciddili ciddili birileriyle karşılaştırdık mıBenim Senle Derdim Bile Yok.