Çözüldü DivineSoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekran-G-r-nt-s-149.png

LAN BU NE !!?? :uwot:

Gülmekten öleceğim, beni eklesene biraz daha gülmem lazım UWDBQBUPIOASD

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : Divinesoftware ve yetkilisi yukiiŞikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırmaya çalışmakSorunun gerçekleştiği tarih nedir : bugünŞikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...k-ve-skinchanger-ile-oyunu-domine-edin.61183/Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Bu arkadaşlardan spoofer almak için ticket açtım daha sonra ise konuştuk böyle tickete birbirinin annesine sövüyolar gerçekten çok saygısızlar daha sonra ise uyudum ve sabah yukii denilen kişi bana yazdı kendilerinin moderetörleri bana panel alırmısın falan dedi neymiş develepormuş daha sonra işte böyle konuştu arkadaş bana rat dosyası yükletecek ve 6 bin tl paramı alacak ben sadece spoofer almak için ticket açıyorum adamlar bana ratlı panel vermeye çalışıyorlar sonra işte bu leta falan dedi oraya yaptırırsın geri kalanı falan dedi ve divinenin kesinlikle haberi var çünkü divinenin ibanını verdi haberleri olmasa sizce nasıl verecek daha bide dekont ilet diyor gerçekten böyle satıcıların burda barınmaması lazım dolandırıcılar
Dur tahmin ediyim. Kudurmuş satıcıların birinin yan hesabisin. Ortada ne rat var ne para ne bişey rastgele bir şikayet konusu 😂

Ben savunmamı yapayım.

1 - Olay yetkilimizle ilgili bizle değil.
2 - Para gönderimi yok.
3 - Rat vs yok.

image.png

4 - Yetkililer uyarılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt