bu arada dost dc bakarsan sevinirimŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : Divinesoftware ve yetkilisi yukiiŞikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırmaya çalışmakSorunun gerçekleştiği tarih nedir : bugünŞikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...k-ve-skinchanger-ile-oyunu-domine-edin.61183/Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirŞikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Bu arkadaşlardan spoofer almak için ticket açtım daha sonra ise konuştuk böyle tickete birbirinin annesine sövüyolar gerçekten çok saygısızlar daha sonra ise uyudum ve sabah yukii denilen kişi bana yazdı kendilerinin moderetörleri bana panel alırmısın falan dedi neymiş develepormuş daha sonra işte böyle konuştu arkadaş bana rat dosyası yükletecek ve 6 bin tl paramı alacak ben sadece spoofer almak için ticket açıyorum adamlar bana ratlı panel vermeye çalışıyorlar sonra işte bu leta falan dedi oraya yaptırırsın geri kalanı falan dedi ve divinenin kesinlikle haberi var çünkü divinenin ibanını verdi haberleri olmasa sizce nasıl verecek daha bide dekont ilet diyor gerçekten böyle satıcıların burda barınmaması lazım dolandırıcılar
adam sana 6kya authsuz spoofer satmaya çalışmış sen ne para atmışsın ne de dosya indirmişsin ortada ne dolandırılma ne de rat atma var boş konu
Staffları doldurdu konuyu aynen sensin ratlı çünküde dosyaNe para gönderimi olmuş ne dosya indirme dosyayi görmeden ratli olduğunu söylüyor üstüne spoofer letanin değil yukininde dediği gibi leta örneği keyauth ekletmek için boş bir konu olmuş
Kanka ne bir ödeme yapmışsın nede bir dosya indirmişsin boş boş markayı kötülemek için yer arıyorsunStaffları doldurdu konuyu aynen sensin ratlı çünküde dosya
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
arkadaşımla küfürlü konuşmamın ne sakıncası var ayriyetten o ssin devamı var src bana ait değil demiştim sanaStaffları doldurdu konuyu aynen sensin ratlı çünküde dosya
gel istediğin yerde istediğin kontrolü yapalim dosyaya iftira atmaya benzemez o işlerStaffları doldurdu konuyu aynen sensin ratlı çünküde dosya
rahatsız oluyorsan başka yerden alarkadaşımla küfürlü konuşmamın ne sakıncası var ayriyetten o ssin devamı var src bana ait değil demiştim sana
gel istediğin yerde istediğin kontrolü yapalim dosyaya iftira atmaya benzemez o işler
dostum 14 yaşındasın max sana vt at diyorum nasıl atayım diyosun sence ratlı değilmi?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu arkadaş fazla zeki
sen kimsinkirahatsız oluyorsan başka yerden al