Çözüldü DivineSoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : Divinesoftware ve yetkilisi yukiiŞikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırmaya çalışmakSorunun gerçekleştiği tarih nedir : bugünŞikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...k-ve-skinchanger-ile-oyunu-domine-edin.61183/Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Bu arkadaşlardan spoofer almak için ticket açtım daha sonra ise konuştuk böyle tickete birbirinin annesine sövüyolar gerçekten çok saygısızlar daha sonra ise uyudum ve sabah yukii denilen kişi bana yazdı kendilerinin moderetörleri bana panel alırmısın falan dedi neymiş develepormuş daha sonra işte böyle konuştu arkadaş bana rat dosyası yükletecek ve 6 bin tl paramı alacak ben sadece spoofer almak için ticket açıyorum adamlar bana ratlı panel vermeye çalışıyorlar sonra işte bu leta falan dedi oraya yaptırırsın geri kalanı falan dedi ve divinenin kesinlikle haberi var çünkü divinenin ibanını verdi haberleri olmasa sizce nasıl verecek daha bide dekont ilet diyor gerçekten böyle satıcıların burda barınmaması lazım dolandırıcılar

Realys düşünmek​

Realys bunun bir spoofer olduğunu anlamak​

Realys demek bu bir spoofer olmak ozaman serial değiştirmek​

bu bir uygulama olmak​

bu bir 3. parti yazılım olmak​

Realys düşünmek..​

Realys düşünmek.​

Realys aydınlama yaşamak​

Realys virüs totale at demek​

virüs totalde 3. parti yazılım olduğundan trojan gözükmek​

Realys düşünmek..

Realys düşünmek.
Realys aydınlama yaşamak
Realys divine'ye para atmadan divineyi ifşa etmek
divine batmak.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Realys düşünmek​

Realys bunun bir spoofer olduğunu anlamak​

Realys demek bu bir spoofer olmak ozaman serial değiştirmek​

bu bir uygulama olmak​

bu bir 3. parti yazılım olmak​

Realys düşünmek..​

Realys düşünmek.​

Realys aydınlama yaşamak​

Realys virüs totale at demek​

virüs totalde 3. parti yazılım olduğundan trojan gözükmek​

Realys düşünmek..

Realys düşünmek.
Realys aydınlama yaşamak
Realys divine'ye para atmadan divineyi ifşa etmek
divine batmak.
15 yaş espiri yapma çabaları

bu konu niye gereksiz yere uzuyor bu çocuğa açılan her şikayet konusu en az 1 hafta bekliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt