Çözüldü DivineSoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Köpek? üslubunu bozma bozarım seni supportlar sardi demişsin kac tane support yazdı konuya?
1 sensin 2 yuki 3 ismini hatırlayamadım

Kankam cebinden para çıkmamış Allah için şurda sırf marka kütülüyeceksin diye saçma sapan triplere sokma kendini gecenin bu saatinde başka işin mi yok burda saçma sapan işlerle uğraşıyorsun daha bugün açılmış cg hesabıyla burda bizi tehdit ediyorsun

telegram kullanmıyorum ss at dostum kanıtla
lan hesabını silmişsin çokmu zekisin sen

ben obf yi falan boşverde staff ları sardı konuyu napıyo biliyomusunuz bunlar atıyolar cg konuyu destek çıkın diyorlar adama vt ss at diyorum srcyide at diyo vt ss de ben ne yapabilirim acaba
Ben kimsenin staffı değilim merak etme.Nerdeyse her satıcının sunucusunda varım kimseyi desteklediğim yok objektif bakıyorum tamamen. Bilip bilmeden suçlama yapmazsan sevinirim bende bir müşteriyim burda kimse bana gelip savun demedi birşeyi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kankam kanıt göster hangi kripto uygulaması ile attın?
Şikayet yukiye açıldı fakat ben çoluk çocukla uğraşmam sabah arkadaşımdan isteyip atacam onudamı inkar ediceksin yoksa velet

Arkadaşa arkadaşımın kriptosu üzerinden attım biz zaten telegramdan konuşuyorduk mesajları silmiş telegramdan hesabınıda silmiş
Arkadaşın hangi platformdan transferi yaptıysa işlem geçmişini ve blockchain linkini göndersin.

Şu şikayet konuların altına; Geçmiş olsun, b0k gibi satıcı, ıvır-zıvır. Şeyleri yazan kişiler Allah aşkına forum nedir nasıl kullanılır öğrenipte gelin gram tahammül edemiyorum. cg adminleri artık yeni kurallar getirmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt