eswh
Bronz Üye
- İletişim
Köpek? üslubunu bozma bozarım seni supportlar sardi demişsin kac tane support yazdı konuya?telegram hesabını niye siliyosun o zaman köpek
Köpek? üslubunu bozma bozarım seni supportlar sardi demişsin kac tane support yazdı konuya?telegram hesabını niye siliyosun o zaman köpek
1 sensin 2 yuki 3 ismini hatırlayamadımKöpek? üslubunu bozma bozarım seni supportlar sardi demişsin kac tane support yazdı konuya?
lan hesabını silmişsin çokmu zekisin senKankam cebinden para çıkmamış Allah için şurda sırf marka kütülüyeceksin diye saçma sapan triplere sokma kendini gecenin bu saatinde başka işin mi yok burda saçma sapan işlerle uğraşıyorsun daha bugün açılmış cg hesabıyla burda bizi tehdit ediyorsun
telegram kullanmıyorum ss at dostum kanıtla
Ben kimsenin staffı değilim merak etme.Nerdeyse her satıcının sunucusunda varım kimseyi desteklediğim yok objektif bakıyorum tamamen. Bilip bilmeden suçlama yapmazsan sevinirim bende bir müşteriyim burda kimse bana gelip savun demedi birşeyiben obf yi falan boşverde staff ları sardı konuyu napıyo biliyomusunuz bunlar atıyolar cg konuyu destek çıkın diyorlar adama vt ss at diyorum srcyide at diyo vt ss de ben ne yapabilirim acaba
kankam kanıt göster hangi kripto uygulaması ile attın?1 sensin 2 yuki 3 ismini hatırlayamadım
lan hesabını silmişsin çokmu zekisin sen
şikayet yukiye açılmış o cevao verecek ikinci support ben varim 3 yok hayal görüyorsun üslubunu bozma.1 sensin 2 yuki 3 ismini hatırlayamadım
lan hesabını silmişsin çokmu zekisin sen
Şikayet yukiye açıldı fakat ben çoluk çocukla uğraşmam sabah arkadaşımdan isteyip atacam onudamı inkar ediceksin yoksa veletkankam kanıt göster hangi kripto uygulaması ile attın?
kankam ödeme yapmadın şaka mısınŞikayet yukiye açıldı fakat ben çoluk çocukla uğraşmam sabah arkadaşımdan isteyip atacam onudamı inkar ediceksin yoksa velet
Arkadaşın hangi platformdan transferi yaptıysa işlem geçmişini ve blockchain linkini göndersin.Arkadaşa arkadaşımın kriptosu üzerinden attım biz zaten telegramdan konuşuyorduk mesajları silmiş telegramdan hesabınıda silmiş