Çözüldü DivineSoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam arkadaşıma ulaşmaya çalışıyorum kendimin kripto hesabı olmadıgı için onun üzerinden attım fakat divine denilen kişiler gene inkar edecek bizim değil diyecek ondan dolayı ugraşmak istemiyorum fakat divinenin yaptığı şey hoşmu sizce? Dosyanın Vt sini at diyorum atmıyor adam bize ratlı dosya sattı burdaki amaç nedir ben müşteri olarak gitmişim bana dmden ratlı dosya gönderiyolar ve divinenin ibanı ile sizce o parayı ben divineye atsaydım onlarda yukiye atmıcakmıydı
Kod:
yukii denilen kişi bana yazdı kendilerinin moderetörleri bana panel alırmısın falan dedi neymiş develepormuş daha sonra işte böyle konuştu arkadaş bana rat dosyası yükletecek ve 6 bin tl paramı alacak
şikayetinizde yukarıdakı metini belirtmissiniz ve yorumlarda para attım demıssınız Para Attığınıza Dair Bir Adres Kanıt Sunmanız Lazım Aksi Taktirde Yalan Söylemekten Ve Şikayet Kategorisini Kötü Amaç İle Kullanmaktan Yasaklanacaksınız. Bu Konuya İletebilirsiniz Adres Kanıtlarını

Kod:
yukii denilen kişi bana yazdı kendilerinin moderetörleri bana panel alırmısın falan dedi neymiş develepormuş daha sonra işte böyle konuştu arkadaş bana rat dosyası yükletecek ve 6 bin tl paramı alacak
şikayetinizde yukarıdakı metini belirtmissiniz ve yorumlarda para attım demıssınız Para Attığınıza Dair Bir Adres Kanıt Sunmanız Lazım Aksi Taktirde Yalan Söylemekten Ve Şikayet Kategorisini Kötü Amaç İle Kullanmaktan Yasaklanacaksınız. Bu Konuya İletebilirsiniz Adres Kanıtlarını
txid falan göndermiyor ortada kanıt yok bir şey yok ödeme yaptım diyor rat attı diyor bir şeyler zırvalıyor ama hala ortada bir kanıt yok diyaloğa giriyor hakaret ediyor falan da filan bu çocuğun ip banlanması lazım her hafta konu açıyor

• Beğen
Tepkiler: eac
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kod:
Rica etsem konuya başka bir yetkili ilgilenebilirmi sizinn objectif düşündügünüzü sanmıyorum ARKADAŞ VTSİNİ ATMIYOR DOLANDIRMAYA ÇALIŞIYOR BURDA TEK SORUN BENİMİ PARAYI GÖNDERİP GÖNDERMEMİ ARAŞTIRMAK

txid falan göndermiyor ortada kanıt yok bir şey yok ödeme yaptım diyor rat attı diyor bir şeyler zırvalıyor ama hala ortada bir kanıt yok diyaloğa giriyor hakaret ediyor falan da filan bu çocuğun ip banlanması lazım her hafta konu açıyor
Örgütleme :D divine key falan mı verdi sana ne bu tavırlar

Rica etsem konuya başka bir yetkili ilgilenebilirmi sizinn objectif düşündügünüzü sanmıyorum ARKADAŞ VTSİNİ ATMIYOR DOLANDIRMAYA ÇALIŞIYOR BURDA TEK SORUN BENİMİ PARAYI GÖNDERİP GÖNDERMEMİ ARAŞTIRMAK
haklısın kardeş foruma bugün katılan bi hesabı ciddiye alıp para dahi göndermediğin halde şikayet ettiğin kişiye işlem uygulayacaklar kalıcı yasaklama olarak

• Beğen
Tepkiler: eac
beyanında para gönderdim demişsin geri zekalı falan mısın sen dostum?

Örgütleme :D divine key falan mı verdi sana ne bu tavırlar
ne örgütü oğlum fındık beynine sok şunu haklı adamı her yerde savunurum divinesoftware ile bir mesajım bile yoktur arkadaşım da değil olamaz da zaten ama gidip de haklı olduğu yerde haksızmış gibi yorumlar yazamam bu konuyu açan arkadaş zaten 4 tane konu açtı divinesoftware için

# Konu Tartışmaya Kapanmıştır.

Alıcı Şikayet Metininde Para Göndermediğini Söyleyip Yorumlarda Gönderdim Tarzı Mesaj Atmıştır Ama Ne Bir Kanıt Ne Bir Adres Vermemektedir. Alıcı Yetkili Ekibini Oyalamak Yalan Söylemek Ve Şikayet Kategorisini Boşa Kullanmaktan Ban Yemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt