Çözüldü DivineSoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben savunmamı yapayım.

1 - Olay yetkilimizle ilgili bizle değil.
2 - Para gönderimi yok.
3 - Rat vs yok.

image.png

4 - Yetkililer uyarılmıştır.
Bana denseydi bunlar intihar ederdim abi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ben savunmamı yapayım.

2 - Para gönderimi yok.
3 - Rat vs yok.

image.png

ben ikna oldum bu ekran görüntüsüyle ula kendiniz çoluk çocuk yetkilileriniz de aynı şekilde tarikatmısınız siz milleti dolandırıyonuz

Ben savunmamı yapayım.

2 - Para gönderimi yok.
3 - Rat vs yok.

image.png

olaydan sıyrılma şekline bak olay yetkilimizle ilgili bizle değil ulan yetkilin senin sorumluluğun altında o zaman yetkilin 100k dolandırsın senin yetklilin ama sen yapmadın he tamam yetkileri uyardıysan sorun yok devam edebilirsin

ben ikna oldum bu ekran görüntüsüyle ula kendiniz çoluk çocuk yetkilileriniz de aynı şekilde tarikatmısınız siz milleti dolandırıyonuz

olaydan sıyrılma şekline bak olay yetkilimizle ilgili bizle değil ulan yetkilin senin sorumluluğun altında o zaman yetkilin 100k dolandırsın senin yetklilin ama sen yapmadın he tamam yetkileri uyardıysan sorun yok devam edebilirsin
Beyninde sıkıntı mı var? yoksa özürlü taklidi mi yapıyorsun?

ORTADA PARA GÖNDERİMİ DE YOK RATDA YOK

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Beyninde sıkıntı mı var? yoksa özürlü taklidi mi yapıyorsun?

ORTADA PARA GÖNDERİMİ DE YOK RATDA YOK
olum seni dayak manyağı yaparım bak reseller satıcısın 16-17 yaşında çocuksun ortada para gönderimi var rat var mı dedim ben sana ortada para gönderimi ve rat yoksa sıkıntı yok o zaman dolandırmaya devam edin yetkiliniz sonuçta siz yapmıyorsunuz.

olum seni dayak manyağı yaparım bak reseller satıcısın 16-17 yaşında çocuksun ortada para gönderimi var rat var mı dedim ben sana ortada para gönderimi ve rat yoksa sıkıntı yok o zaman dolandırmaya devam edin yetkiliniz sonuçta siz yapmıyorsunuz.
hepinizin satışını durdurmam iyi satıcı olmam ne kadar dert olmuş size ağlayın oturup takmıyorum bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt