Çözüldü CRAFTRISE Hangi hileyi kullanirsam kullanayim anında ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamgeldiadam30

Bronz Üye
youtubede diger clientlerin videolara bakiyorum. ornek video =

millet rage acip acip ban yemiyor ama ben anti bot acik olmasina ragmen nedense ilk 2-3 dakikada ban yiyorum nedense hangi hileleri ne kadar acmam gerektigini yazar misiniz

kullandigim client = chester 1.2 Crâck
kullandigim moduller = killaura 4.0 strafe antibot scaffold teleporter

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ne ethereum yalakası kanka cr oynamıyorum bıle discord kullanmayip obez yuvası diyip kendini havali saniyorsun insanların bu farkli birisi demesini falan bekliyorsundur sen sımdı
Olm ben senmiyim discordu 2 yıl kullanıp bunları söylüyorum kim ethereuma laf etse gidiyon ona salliyon valla degisiksin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Olm ben senmiyim discordu 2 yıl kullanıp bunları söylüyorum kim ethereuma laf etse gidiyon ona salliyon valla degisiksin
buradaki ethereuma sallayanlarin hepsi prim icin salliyor adini duymadiklari cliente sallayip dursalar bende sallarım tabii

Knk negy bile artic paste diyor sallanması normal
kanka beni paste olup olmaması ilgilendirmiyor ki oynamadığım oyun fakat clientin ne kadar kaliteli olduğunu bildiğim için savunuyorum kıranda olamadı zaten

kanka beni paste olup olmaması ilgilendirmiyor ki oynamadığım oyun fakat clientin ne kadar kaliteli olduğunu bildiğim için savunuyorum kıranda olamadı zaten
Knk paste olduktan sonra hiç bir anlamı kalmıyor bide kıracak reflex ve left caps var onlarda canları istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt