Çözüldü CRAFTRISE Hangi hileyi kullanirsam kullanayim anında ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamgeldiadam30

Bronz Üye
youtubede diger clientlerin videolara bakiyorum. ornek video =

millet rage acip acip ban yemiyor ama ben anti bot acik olmasina ragmen nedense ilk 2-3 dakikada ban yiyorum nedense hangi hileleri ne kadar acmam gerektigini yazar misiniz

kullandigim client = chester 1.2 Crâck
kullandigim moduller = killaura 4.0 strafe antibot scaffold teleporter

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ya kanka ne anlatiyorsun ethereumun guncel olarak clicktp disinda verilen bir ban ratesi yok onu da kullanici hatasi olarak adlandiriyoruz flagdan sonra basma bir zahmet.
Lan adam zaten ban yememek için click TP basmadi sadece aura ve fastplace bide velocity

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum hilede velocity bile yok hayal dunyana merhabalar fakat arkadasin auraya basili tuttugundan yemis olabilir yinede eger musterimiz ise ismini paylas yardimci olalim
Keyi bitti adamın bide küp oyunu için hilemi yapılır a

baya havalısın obez yuvası falan filan bip bop bop

kanka eth discordunda referans var adamların freesi bile banlatmıyordu bir konu yüzünden ethereumu karalamaya calisiyonuz komiksiniz
Ne sacmaliyon sen discordun obez yuvası olmadiginimi iddia ediyon ethereum yalakası seni

Ne sacmaliyon sen discordun obez yuvası olmadiginimi iddia ediyon ethereum yalakası seni
ne ethereum yalakası kanka cr oynamıyorum bıle discord kullanmayip obez yuvası diyip kendini havali saniyorsun insanların bu farkli birisi demesini falan bekliyorsundur sen sımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt