Çözüldü CRAFTRISE Hangi hileyi kullanirsam kullanayim anında ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamgeldiadam30

Bronz Üye
youtubede diger clientlerin videolara bakiyorum. ornek video =

millet rage acip acip ban yemiyor ama ben anti bot acik olmasina ragmen nedense ilk 2-3 dakikada ban yiyorum nedense hangi hileleri ne kadar acmam gerektigini yazar misiniz

kullandigim client = chester 1.2 Crâck
kullandigim moduller = killaura 4.0 strafe antibot scaffold teleporter

kullandığın clientteki auranın veya teleporterin veya scaffoldun hangi moduleyi açıyorsan bazı checkleri var mesela kullandığın auradaki reach 4.0 ancak aacde eğerki 3.4 üstünden vurursan s08 atıyor yani flag alıyorsun auranda movement correction ray casting gibi kodlarında olmadığını düşündüğümüz zaman ban yemen gayette normal
Doğrudur hocam bide ben ban yememe açısından ve derin araştırmalarımın sonucu üzerine yakuza client öneriyorum (içinde rat trojan vs bulunuyor mu bir bilgim yok)

millet rage acip acip ban yemiyor ama ben anti bot acik olmasina ragmen nedense ilk 2-3 dakikada ban yiyorum nedense hangi hileleri ne kadar acmam gerektigini yazar misiniz

teleporter strafe tarzı şeyleri kullanırsan banlanırsın kanka tabikide killaurayla oyna belli etmeden oyna yemezsin ban

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
delay 400-430 arası birde rotations ekleyince undetected aura oluyor:d

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Hangisini kullanırsan kullan ban yicen kaçışın yok

ne alaka dostum ucretsizlerden bahsediyorsan haklisin fakat ucretli hileler icin ayni seyi soyleyemem
Yok ücretlilerde ban atıyor yakuza fln vardı ban attı sonra bı ark ethereum yayın açtı ban yedi gözümüzün onunde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt