Çözüldü CRAFTRISE Hangi hileyi kullanirsam kullanayim anında ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamgeldiadam30

Bronz Üye
youtubede diger clientlerin videolara bakiyorum. ornek video =

millet rage acip acip ban yemiyor ama ben anti bot acik olmasina ragmen nedense ilk 2-3 dakikada ban yiyorum nedense hangi hileleri ne kadar acmam gerektigini yazar misiniz

kullandigim client = chester 1.2 Crâck
kullandigim moduller = killaura 4.0 strafe antibot scaffold teleporter

He loader kısmında bende alperenin ağzına şey yapim o kadar emirxrq gibi bir developer varken gitmiş Ahmet'e yaptırmış onun dışında geçen sene sende scamlenmistin sanırım @GR0AX abim saolsun benide scamledi ama yinede yakuzanin üstüne client tanımam tek sorunu durduk yere kapanmasi
sa kral loaderi ahmet java client tarafını ben sunucular arası bağlantı authu siteyi felan emirxrq yapıyor hakkonıda veriyor loader tarafında ahmeti secme sebebim iyi yapması emir dedigim gibi vds bağşantılarını felan yapıyor bizim

He loader kısmında bende alperenin ağzına şey yapim o kadar emirxrq gibi bir developer varken gitmiş Ahmet'e yaptırmış onun dışında geçen sene sende scamlenmistin sanırım @GR0AX abim saolsun benide scamledi ama yinede yakuzanin üstüne client tanımam tek sorunu durduk yere kapanmasi
loader ethereum tarafindan yapilmasa wentra yine ilk gunden kirilacakti bunu onlemek icin ethereumun ekibiyle calisildi zaten :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sa kral loaderi ahmet java client tarafını ben sunucular arası bağlantı authu siteyi felan emirxrq yapıyor hakkonıda veriyor loader tarafında ahmeti secme sebebim iyi yapması emir dedigim gibi vds bağşantılarını felan yapıyor bizim
As anladimda emir wentradan niye gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt