Çözüldü CRAFTRISE Hangi hileyi kullanirsam kullanayim anında ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamgeldiadam30

Bronz Üye
youtubede diger clientlerin videolara bakiyorum. ornek video =

millet rage acip acip ban yemiyor ama ben anti bot acik olmasina ragmen nedense ilk 2-3 dakikada ban yiyorum nedense hangi hileleri ne kadar acmam gerektigini yazar misiniz

kullandigim client = chester 1.2 Crâck
kullandigim moduller = killaura 4.0 strafe antibot scaffold teleporter

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Anında ban yemeniz, kullandığınız hilelerin oyun tarafından kolayca tespit edilebiliyor olmasından kaynaklanıyor. Modern oyunların anti-cheat sistemleri, hile tespiti konusunda oldukça gelişmiş durumda ve hile kullanmak hesapların kalıcı olarak banlanmasına neden olabilir.

Bu tür bir durumda yapabileceğiniz en iyi şey, hile kullanmayı bırakmaktır. Hile kullanımı, sadece hesabınızın kalıcı olarak yasaklanmasına yol açmakla kalmaz, aynı zamanda oyun topluluğuna zarar verir ve diğer oyuncuların oyun deneyimini olumsuz etkiler.

Eğer oyundan keyif almak istiyorsanız, hile kullanmadan oyunu adil bir şekilde oynamanızı tavsiye ederim. Böylece hem daha kalıcı bir deneyim yaşarsınız hem de oyun topluluğunun bir parçası olursunuz. Eğer hilelerden kaynaklanan bir ban yediyseniz, bu banların geri alınması genellikle mümkün değildir.
chatgpt misin olum

youtubede diger clientlerin videolara bakiyorum. ornek video =

millet rage acip acip ban yemiyor ama ben anti bot acik olmasina ragmen nedense ilk 2-3 dakikada ban yiyorum nedense hangi hileleri ne kadar acmam gerektigini yazar misiniz

kullandigim client = chester 1.2 Crâck
kullandigim moduller = killaura 4.0 strafe antibot scaffold teleporter

etheruemu kullandınmıki ban yiyeceğini düşünüyorsun

Kapatmadılarmı onlar satışlarını
satışlar kapanmadı hala aktif farklı projelerede yöneliyoruz

kullandığın clientteki auranın veya teleporterin veya scaffoldun hangi moduleyi açıyorsan bazı checkleri var mesela kullandığın auradaki reach 4.0 ancak aacde eğerki 3.4 üstünden vurursan s08 atıyor yani flag alıyorsun auranda movement correction ray casting gibi kodlarında olmadığını düşündüğümüz zaman ban yemen gayette normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt