Çözüldü CRAFTRISE Hangi hileyi kullanirsam kullanayim anında ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamgeldiadam30

Bronz Üye
youtubede diger clientlerin videolara bakiyorum. ornek video =

millet rage acip acip ban yemiyor ama ben anti bot acik olmasina ragmen nedense ilk 2-3 dakikada ban yiyorum nedense hangi hileleri ne kadar acmam gerektigini yazar misiniz

kullandigim client = chester 1.2 Crâck
kullandigim moduller = killaura 4.0 strafe antibot scaffold teleporter

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kullanmadigin hileye sallamaya devam et step falan anlarsin ya kanka discord obez yuvasi bapbipbop
Şizofrennmisin sen olm ruh hastasimisin sen step kelimesi ağzımdan bile çıkmadı adam yayın açtı diyorum ban yedi gözümün önünde kullanmaya ne gerek var daha

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şizofrennmisin sen olm ruh hastasimisin sen step kelimesi ağzımdan bile çıkmadı adam yayın açtı diyorum ban yedi gözümün önünde kullanmaya ne gerek var daha
niye ban yediğini vance acikladi zaten bos bos sallamaya devam et

niye ban yediğini vance acikladi zaten bos bos sallamaya devam et
Valla knk tartışılacak biri deilsin boş boş sallasaydim giderdim wentraya yakuzaya sallardim sonuçta onlarda bazi kullanıcıları mağdur etti ama yapıyorlar bu işi

Valla knk tartışılacak biri deilsin boş boş sallasaydim giderdim wentraya yakuzaya sallardim sonuçta onlarda bazi kullanıcıları mağdur etti ama yapıyorlar bu işi
yakuza lucille poolvier artic exit sc4m wentranın combat kısmını ve loaderinide ahmet yapıyordu zaten

kullanıcı hatası eğer bize sorduysa zaten cevabını vermişizdir

yakuza lucille poolvier artic exit sc4m wentranın combat kısmını ve loaderinide ahmet yapıyordu zaten
He loader kısmında bende alperenin ağzına şey yapim o kadar emirxrq gibi bir developer varken gitmiş Ahmet'e yaptırmış onun dışında geçen sene sende scamlenmistin sanırım @GR0AX abim saolsun benide scamledi ama yinede yakuzanin üstüne client tanımam tek sorunu durduk yere kapanmasi

He loader kısmında bende alperenin ağzına şey yapim o kadar emirxrq gibi bir developer varken gitmiş Ahmet'e yaptırmış onun dışında geçen sene sende scamlenmistin sanırım @GR0AX abim saolsun benide scamledi ama yinede yakuzanin üstüne client tanımam tek sorunu durduk yere kapanmasi
yakuzanın sadece visualleri iyi geliyor size combat kısmında altına lav filan koyulmasa bile hilesizlere öleceği yerler çok oluyor bu arada ahmetin loaderi cr piyasasında kıracak birini bilmiyorum ya

yakuzanın sadece visualleri iyi geliyor size combat kısmında altına lav filan koyulmasa bile hilesizlere öleceği yerler çok oluyor
Valla ben yakuza kullanirken olmemij tek sebebi reachi minimumda tutmam.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt