Colorware Exracted

ayrıca anlamadığım konu neden bu detected olayına takıldınız arkadaşlar olay bu mu yani paylaşıldı olay kapandı neden uzatıyonuz hala
bazi 2-3 kisi ban yedigne dair birseyler soyledı ama o soylyen kısılerde onceden moonware kullanan uyeler delay banları oldugnu emınım cunku 2-3 kere ban yıyen adamlar ama biz ban yemiyoruz o nasıl oluyor ?
delay ban 2 ay mı sürüyor reis kendilerini kandırmasınlar

ayrıca anlamadığım konu neden bu detected olayına takıldınız arkadaşlar olay bu mu yani paylaşıldı olay kapandı neden uzatıyonuz hala

delay ban 2 ay mı sürüyor reis kendilerini kandırmasınlar
seninde haklı oldugun konular var 2 ay delay ban olmaz dogru dıyorsun benide tanıyorsun zaten bende seni seninki nasılsa eskı aynı ne senınkınde ban yemedim ben ne colorwarede dune kadarda kullanmıs bı kısıyım anlamadıgım konuda bu zaten biz yemiyoruz ama onlar nasıl yiyor

seninde haklı oldugun konular var 2 ay delay ban olmaz dogru dıyorsun benide tanıyorsun zaten bende seni seninki nasılsa eskı aynı ne senınkınde ban yedım ben ne colorwarede dune kadarda kullanmıs bı kısıyım anlamadıgım konuda bu zaten biz yemiyoruz ama onlar nasıl yiyor
reis valla o kısmı ben de bilmiyorum ben sadece olanı söylüyorum yani aslında detected demem ana konu değil bütün insanlar buraya detected olmadığını savunmaya gelmiş ama alakasız yani

beyler konuya olumlu yorum atanlara ek 3 gün gücünüzü gösterin hadi aslanlarım dsakjdsakjhdkjsad

Son düzenleme:
birkaç tane ss attılar 152 yedikleriyle alakalı eğer val 5 yiyosanız sadece hesap banı oluyor ama 152 yiyosanız hwid ban demek hwid ban da detected demek external kullandığımız için tek ban sebebi de detected olması oluyor
ben val152 hatasını bios update ile kaldırmıştım fakat şimdi de val5 hatası veriyor delayed ban yedim sanırım 1 maç atıyorum ban yiyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt