bidirabiniz
Normal Üye
Konu sahibi Syrax ismi tanıdık geliyor mu? Kim bilir çocuğa neler dedinde o loaderi aldın!
Haline acıyorum.
Haline acıyorum.
Merhaba loaderı kimseden istemedik buna ihtiyaç da duymuyoruzKonu sahibi Syrax ismi tanıdık geliyor mu? Kim bilir çocuğa neler dedinde o loaderi aldın!
Haline acıyorum.
öylemi olmuş? aynen loader vahiy yoluyla indi eline değil mi. çok zekisin sen yaMerhaba loaderı kimseden istemedik buna ihtiyaç da duymuyoruz
Şakacı şey...Merhaba loaderı kimseden istemedik buna ihtiyaç da duymuyoruz
insanlık olarak ben de çok güzel bir insanım, tanısan ve beni tanıyanlara sorsan aynı cevabı alırsın. seninle olan sorunum bana yalan söylemendi, bana yalan söyleyeceğine moonware denedim deseydin böyle bir olay bile yaşamazdık. bir şeyleri saklayacağım diye daha çok batırıyorsunuz sonra da forumda her yerde sallayıp düşmanlık yapıyosunuzBende kullandım 1 ay kadar herhangi bir sıkıntı olmamıştı ama ban yiyen baya insan olmuş. Ama sahibi gerçekten çok güzel bi insan Crâck yemesi kötü olmuş
Seninle yıldızımız barışmadı sende güzel bi insansın yolun açık olsuninsanlık olarak ben de çok güzel bir insanım, tanısan ve beni tanıyanlara sorsan aynı cevabı alırsın. seninle olan sorunum bana yalan söylemendi, bana yalan söyleyeceğine moonware denedim deseydin böyle bir olay bile yaşamazdık. bir şeyleri saklayacağım diye daha çok batırıyorsunuz sonra da forumda her yerde sallayıp düşmanlık yapıyosunuz
sana 1 kere bile cevap vermedim konuların altında ama sen defalarca bana salladın ben karakterimi belli eden bi insanım normalde altta kalmam ama tartışmaya bile girmek istemiyorum çünkü sen kendince haklısın fakat şöyle bi durum var ki bizim anlaşamamamızın sebebi bana bi bahaneyle gelmiş olman yoksa ben sana taa ne zamandan beri yardım ediyorum üstelik host shieldini kullanmaya başladığında bile eski hileyi sana kurmuştum awayı beğenmemiş olabilirsin tamam bize zamanında güzel dedin sonra moonwareye geçtin ona da güzel dedin başka bir hileye geçtin ona da güzel dedin ama her seferinde bir şeyler olup kavga çıktı kavga ettiniz bir şeyler oldu kötülemeye başladın bu yanlış bi davranış benceSeninle yıldızımız barışmadı sende güzel bi insansın yolun açık olsun