Colorware Exracted

Konu sahibi Syrax ismi tanıdık geliyor mu? Kim bilir çocuğa neler dedinde o loaderi aldın! :D

Haline acıyorum.

tam olarak nedir bu hocam Crâck hali midir acaba rica etsem biraz daha açar mısın

Bende kullandım 1 ay kadar herhangi bir sıkıntı olmamıştı ama ban yiyen baya insan olmuş. Ama sahibi gerçekten çok güzel bi insan Crâck yemesi kötü olmuş

Arkadaşlar konuya dahil olan Syrax isimli şahıs benim bu lavuk arkadaşlar hepsi van152 yedi hilenin sahibi iki gündür g*tünü yırtıyor kullanmayın diye hileyi alıp ilk 152 yiyen benim bunuda dc grubunda paylaşan benim ama şahısların kaşıntısı ne anlamadım 3 k lık hesapta hile kullanan insanda beyin aramak yanlış olur zaten ban yiyip sağa sola sallıyorlar kim bilir loaderi kim paylaştıda millete sallıyor dc de benim tahmini ero denen şahıs

Bende kullandım 1 ay kadar herhangi bir sıkıntı olmamıştı ama ban yiyen baya insan olmuş. Ama sahibi gerçekten çok güzel bi insan Crâck yemesi kötü olmuş
insanlık olarak ben de çok güzel bir insanım, tanısan ve beni tanıyanlara sorsan aynı cevabı alırsın. seninle olan sorunum bana yalan söylemendi, bana yalan söyleyeceğine moonware denedim deseydin böyle bir olay bile yaşamazdık. bir şeyleri saklayacağım diye daha çok batırıyorsunuz sonra da forumda her yerde sallayıp düşmanlık yapıyosunuz

insanlık olarak ben de çok güzel bir insanım, tanısan ve beni tanıyanlara sorsan aynı cevabı alırsın. seninle olan sorunum bana yalan söylemendi, bana yalan söyleyeceğine moonware denedim deseydin böyle bir olay bile yaşamazdık. bir şeyleri saklayacağım diye daha çok batırıyorsunuz sonra da forumda her yerde sallayıp düşmanlık yapıyosunuz
Seninle yıldızımız barışmadı sende güzel bi insansın yolun açık olsun

Seninle yıldızımız barışmadı sende güzel bi insansın yolun açık olsun
sana 1 kere bile cevap vermedim konuların altında ama sen defalarca bana salladın ben karakterimi belli eden bi insanım normalde altta kalmam ama tartışmaya bile girmek istemiyorum çünkü sen kendince haklısın fakat şöyle bi durum var ki bizim anlaşamamamızın sebebi bana bi bahaneyle gelmiş olman yoksa ben sana taa ne zamandan beri yardım ediyorum üstelik host shieldini kullanmaya başladığında bile eski hileyi sana kurmuştum awayı beğenmemiş olabilirsin tamam bize zamanında güzel dedin sonra moonwareye geçtin ona da güzel dedin başka bir hileye geçtin ona da güzel dedin ama her seferinde bir şeyler olup kavga çıktı kavga ettiniz bir şeyler oldu kötülemeye başladın bu yanlış bi davranış bence

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt