Colorware Exracted

ben val152 hatasını bios update ile kaldırmıştım fakat şimdi de val5 hatası veriyor delayed ban yedim sanırım 1 maç atıyorum ban yiyorum
spoof atmadan bios up yaparsanız val5 e döner val5 e dönmeden spoof işlemini yapıp kaldırmanız gerekiyor aksi halde raid ile uğraşmak zorunda kalırsınız m2 ssdde olmadığını söyleyenler de var hiç yoktan 2. bi disk almayın :D

spoof atmadan bios up yaparsanız val5 e döner val5 e dönmeden spoof işlemini yapıp kaldırmanız gerekiyor aksi halde raid ile uğraşmak zorunda kalırsınız m2 ssdde olmadığını söyleyenler de var hiç yoktan 2. bi disk almayın :D
hocam ben pek anlamıyorum da şimdi bende val5 var spoof yapsam düzelir mi yoksa ek olarak başla bi işlem de yapmam gerekir mi

HOCA SEN NE ANLATIYON AQ
Sen ne konusuyon birader ? ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ürünü 1 kere ban yemedim senin gibi dünyaya gelirken bazı hücreleri eksik doğmuş birisi gelip ud olan şeyi d hale getirecek ne sorunlu insanlarsınız siz ya.

ben val152 hatasını bios update ile kaldırmıştım fakat şimdi de val5 hatası veriyor delayed ban yedim sanırım 1 maç atıyorum ban yiyorum
Aynı durumu yaşıyorum. Sitedeki bir Spoofer in çözdüğü söyleniyor. Onu deneyeceğim olumlu sonuç alırsam yazarım sana

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt