Colorware Exracted

sana 1 kere bile cevap vermedim konuların altında ama sen defalarca bana salladın ben karakterimi belli eden bi insanım normalde altta kalmam ama tartışmaya bile girmek istemiyorum çünkü sen kendince haklısın fakat şöyle bi durum var ki bizim anlaşamamamızın sebebi bana bi bahaneyle gelmiş olman yoksa ben sana taa ne zamandan beri yardım ediyorum üstelik host shieldini kullanmaya başladığında bile eski hileyi sana kurmuştum awayı beğenmemiş olabilirsin tamam bize zamanında güzel dedin sonra moonwareye geçtin ona da güzel dedin başka bir hileye geçtin ona da güzel dedin ama her seferinde bir şeyler olup kavga çıktı kavga ettiniz bir şeyler oldu kötülemeye başladın bu yanlış bi davranış bence
Ben seni 2 seneye yakın bi süredir tanıyorum ama dediğim gibi anlaşamıyoruz bi türlü. Kötüleme konusuna gelirsek kullandığım sürece nasıl olduğunu belirten biriyim iyiyse iyi kötüyse kötü kimseye karşı artniyetim yok ama zarar gördüysem söylerim heryerde.neyse kardeşim kusura bakma aradan baya zaman geçmiş bidaha hakkında yorum yapmam geçmiş içinde k.b

Ben seni 2 seneye yakın bi süredir tanıyorum ama dediğim gibi anlaşamıyoruz bi türlü. Kötüleme konusuna gelirsek kullandığım sürece nasıl olduğunu belirten biriyim iyiyse iyi kötüyse kötü kimseye karşı artniyetim yok ama zarar gördüysem söylerim heryerde.neyse kardeşim kusura bakma aradan baya zaman geçmiş bidaha hakkında yorum yapmam geçmiş içinde k.b
eyvallah reis sevindim aramızdaki sorunun çözülmüş olmasına az çok bizim de durumumzu tahmin ettiğini düşünüyorum

Yeni bir aşk doğuyor ne kadar duygulandım her ne olursa olsun away dolandırıcıdır hileside beş para etmez.

zaten kendilerinin de anlamış olduğunu düşünüyorum hileler arasındaki rekabeti sağlayan şeyler bunlar nasıl moonware beni 4 kere crackleyip satışıma mani olsa da insan bir şekilde tekrardan toparlanıyor, kendi kullandığınız bir hile gibi düşünmeyin bunu başkalarının hilelerinin cracklendiğini düşünün. örneğin mahircayan eline geçen bir loaderi cracklemiş gibi düşünün, olabilecek şeyler bunlar yani. bunu olgun karşılamanızı öneririm. hilenin customerları benim hakkımda yaptıkları yorumları falan değiştirmiş exitscam falan yazmış ama aslında öyle olmadığını kendileri de biliyolar baya boş muhabbet yani :D

kullandığını idda ediyor ama daha ayar bile yapmadan moonwareyi denemeye kalkmış onlar kuramayınca biz de kuramadık bir şey oldu tekrar kurması için format atmasını söyledik format atarken de siyah ekranda kalmış bize suç attı bi kavga muhabbeti dönünce cheatglobalde konu açmış dolandırıcılar diye gereken açıklamayı yaptık kendisi haksız çıktı ve orda burda sallamaya devam ediyor garip bir kişilik

kullandığını idda ediyor ama daha ayar bile yapmadan moonwareyi denemeye kalkmış onlar kuramayınca biz de kuramadık bir şey oldu tekrar kurması için format atmasını söyledik format atarken de siyah ekranda kalmış bize suç attı bi kavga muhabbeti dönünce cheatglobalde konu açmış dolandırıcılar diye gereken açıklamayı yaptık kendisi haksız çıktı ve orda burda sallamaya devam ediyor garip bir kişilik
anladım hocam var öyle tipler

aynen kanka senin hilede ondan dt oldu sende ondan battın o yüzdende hile işlerine ara verdin haklısın :D

aynen kanka senin hilede ondan dt oldu sende ondan battın o yüzdende hile işlerine ara verdin haklısın :D
hiçbir zaman ara vermedim yabancılara satmaya devam ettim :D türklere yaptığım satışı durdurdum ve tahmin ettiğim gibi her şey yolundaydı. şimdi birkaç slot açtım ve hala sağlam şekilde ilerliyoruz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt