FatihmdX
Uzman Üye
Ben seni 2 seneye yakın bi süredir tanıyorum ama dediğim gibi anlaşamıyoruz bi türlü. Kötüleme konusuna gelirsek kullandığım sürece nasıl olduğunu belirten biriyim iyiyse iyi kötüyse kötü kimseye karşı artniyetim yok ama zarar gördüysem söylerim heryerde.neyse kardeşim kusura bakma aradan baya zaman geçmiş bidaha hakkında yorum yapmam geçmiş içinde k.bsana 1 kere bile cevap vermedim konuların altında ama sen defalarca bana salladın ben karakterimi belli eden bi insanım normalde altta kalmam ama tartışmaya bile girmek istemiyorum çünkü sen kendince haklısın fakat şöyle bi durum var ki bizim anlaşamamamızın sebebi bana bi bahaneyle gelmiş olman yoksa ben sana taa ne zamandan beri yardım ediyorum üstelik host shieldini kullanmaya başladığında bile eski hileyi sana kurmuştum awayı beğenmemiş olabilirsin tamam bize zamanında güzel dedin sonra moonwareye geçtin ona da güzel dedin başka bir hileye geçtin ona da güzel dedin ama her seferinde bir şeyler olup kavga çıktı kavga ettiniz bir şeyler oldu kötülemeye başladın bu yanlış bi davranış bence