link var mı? yanii öylesine
böyle mi
googleye köpek özür diliyor yazınca cıkıyor kardesım.link var mı yani öylesine
videolu şekilde
böyle mi
bu harfleri tek tek videoda okutturucam sana her okuyamadığında bir tokat yiyeceksin bendenqwefhqjuweghfjqwgefjqgwefqwef
birkaç tane ss attılar 152 yedikleriyle alakalı eğer val 5 yiyosanız sadece hesap banı oluyor ama 152 yiyosanız hwid ban demek hwid ban da detected demek external kullandığımız için tek ban sebebi de detected olması oluyorbu zamana kadar ben awayda kullandım colorwarede kullandım ikiside sahibiyle ilgili ve güvenlir kisiler suanda colorware kullanıyorum kıme gore neye gore dt diyorsunuz merak edıyorum sadece kullanamaya dune kadarda devam ettım hıc bır sekılde ban falanda yemedim
meraktan soruyom 152 yiyen birinin ss'i atsana bebirkaç tane ss attılar 152 yedikleriyle alakalı eğer val 5 yiyosanız sadece hesap banı oluyor ama 152 yiyosanız hwid ban demek hwid ban da detected demek external kullandığımız için tek ban sebebi de detected olması oluyor
sordum kendisine paylaşayım mı diye paylaşma konuşmaları dedimeraktan soruyom 152 yiyen birinin ss'i atsana be
bazi 2-3 kisi ban yedigne dair birseyler soyledı ama o soylyen kısılerde onceden moonware kullanan uyeler delay banları oldugnu emınım cunku 2-3 kere ban yıyen adamlar ama biz ban yemiyoruz o nasıl oluyor ?birkaç tane ss attılar 152 yedikleriyle alakalı eğer val 5 yiyosanız sadece hesap banı oluyor ama 152 yiyosanız hwid ban demek hwid ban da detected demek external kullandığımız için tek ban sebebi de detected olması oluyor
sen ne anlatıyon be abicimColor halleder zaten de lem'in ego tavan yapmıştı haberin olsun seste sana sallıyordu full neyse kankisler aranız bozulmasın iyi geceler <3