Colorware Exracted

baylar boş muhabbet döndürmüşsünüz 7 aydır kullanıyorum immo eloda 30 üstü vuruyorum 1 kere bile ban yemedim

6170d21c45d2a0a2043962c8.png

böyle mi
link var mı? yanii öylesine

bu zamana kadar ben awayda kullandım colorwarede kullandım ikiside sahibiyle ilgili ve güvenlir kisiler suanda colorware kullanıyorum kıme gore neye gore dt diyorsunuz merak edıyorum sadece kullanamaya dune kadarda devam ettım hıc bır sekılde ban falanda yemedim

bu zamana kadar ben awayda kullandım colorwarede kullandım ikiside sahibiyle ilgili ve güvenlir kisiler suanda colorware kullanıyorum kıme gore neye gore dt diyorsunuz merak edıyorum sadece kullanamaya dune kadarda devam ettım hıc bır sekılde ban falanda yemedim
birkaç tane ss attılar 152 yedikleriyle alakalı eğer val 5 yiyosanız sadece hesap banı oluyor ama 152 yiyosanız hwid ban demek hwid ban da detected demek external kullandığımız için tek ban sebebi de detected olması oluyor

birkaç tane ss attılar 152 yedikleriyle alakalı eğer val 5 yiyosanız sadece hesap banı oluyor ama 152 yiyosanız hwid ban demek hwid ban da detected demek external kullandığımız için tek ban sebebi de detected olması oluyor
meraktan soruyom 152 yiyen birinin ss'i atsana be

bazi 2-3 kisi ban yedigne dair birseyler soyledı ama o soylyen kısılerde onceden moonware kullanan uyeler delay banları oldugnu emınım cunku 2-3 kere ban yıyen adamlar ama biz ban yemiyoruz o nasıl oluyor ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt