Colorware Exracted

Forumda attığım mesajlara bakabilirsiniz , yılda 4-5 keredir oda bu şekilde kimseye karışmadan satış yapan kişiler içindir.
ne mutlu size hocam kullandığınız ürün sahibini korumanız güzel bir şey ama böyle bir durum herkesin başına gelebilir benim de başıma geldi işin altından kalkmasını bildim

dayıcım başkasının hilesi cracklenince bunları yazmıyosunuz kullandığınız hile Crâck yiyince doluşuyosunuz yorumlara gidin bari başka insanları da savunun
hileni destekleyecek birisi yoksa sorun sende kankacım severek kullandığımız bir ürünü neden desteklemeyelimki

hileni destekleyecek birisi yoksa sorun sende kankacım severek kullandığımız bir ürünü neden desteklemeyelimki
desteğe ihtiyacım yok mahircayanın cracklediği bir sürü ürün var örneğin gidip onlara neden crackleyip milletin kazancına karışıyorsunuz dediniz mi hiç? vac cheats yeni çıktığı zamanlarda cracklenmişti mesela kimse yanında durmadı. aynı şekilde local cheats de öyle @Phoon'un yanında kim durdu? boş bi tartışma döndürüyosunuz şuan

tam olarak iftira işin hangi tarafında? bir karşılığı oldu da mı paylaştık bunu? ortada bir unpacked durumu söz konusu ve uzun zamandır wnt ile colorwarenin arasında şakasına olarak başlayan exeni at muhabbeti söz konusu. kendisi birkaç müşterisi 152 yemesine rağmen detected olmadığnı söyledi ama sadece manuel ban yersen val 5 yiyorsun yani 152 ile alakası bile olmayan bir olay bu 3 kişi gördüm ban yiyen 3 kişi de mi aynanda ban yiyor o kısmı tam anlayamıyorum ustam ben
ürün dt olsaydı komple herkes ban yiyor değil mi sen %100 lük kısmın içeriinden %1-2 kısım için konusup dt kanısına varıyorsun bu yaptığın ne kadar doğru bunu sana bırakıyorum.Colorwareyi tanımam etmem 3 ay önce kadar ürünü satın aldım ve 3 aydır hiçbir şekilde sıkıntı ban vs durumum olmadı satın alma sebebimde insanların uzun süredir ud demeesinden dolayıydı.Ama siz %1 lik kısmın ağzıyla laf yapıp ya da aranızda ne döndü bilmiyorum adamı karalamaya çalısıyorsun ve suan beni ve birçok müşterisini magdur durumda bırakıyosun ve benim özel durumum var dostum vaktim değerli her daim pc başında değilim bunu engelleyen insanda sensin bunu iyice idrak et ve bu vakit meselesini sakın unutma.

ürün dt olsaydı komple herkes ban yiyor değil mi sen %100 lük kısmın içeriinden %1-2 kısım için konusup dt kanısına varıyorsun bu yaptığın ne kadar doğru bunu sana bırakıyorum.Colorwareyi tanımam etmem 3 ay önce kadar ürünü satın aldım ve 3 aydır hiçbir şekilde sıkıntı ban vs durumum olmadı satın alma sebebimde insanların uzun süredir ud demeesinden dolayıydı.Ama siz %1 lik kısmın ağzıyla laf yapıp ya da aranızda ne döndü bilmiyorum adamı karalamaya çalısıyorsun ve suan beni ve birçok müşterisini magdur durumda bırakıyosun ve benim özel durumum var dostum vaktim değerli her daim pc başında değilim bunu engelleyen insanda sensin bunu iyice idrak et ve bu vakit meselesini sakın unutma.
HOCA SEN NE ANLATIYON AQ

ürün başkası tarafından desteğe atılıp detected olsa ne olacaktı? ne değişecekti? şahsi bir meseleyi foruma taşıdım ve ürünün dosyasını forumda paylaştım. bunun sebebini de anlattığım gibi büyümesinden kaynaklı oluşan egosunu tatmin etmesi olarak belirledim. vakit bizim için de değerliydi ama biz 4 defa Crâck yediğimizde de tek tek uğraştık, müşterilerimizi mağdur etmemek için farklı bir exe dosyası yapıp dağıttık. bizim emeğimizin yarısını bile göstermediğini düşündüğüm color wareyi canından çok savunduğunu görebiliyorum ama malesef durum bu şekilde. ürünün dt olması süreç içerisinde gerçekleşen bir olay tek seferde herkes ban yemez. bunu da moonwareye sorabilirsiniz her bilgisayarda farklı bir ban muhabbeti oluyor örneğin birisi ban yedikten sonra diğer kişi 2 gün sonra ban yiyor hiçbir zaman aynı anda ban yeme olayı çok düşük bir ihtimal zaten farklı buildler yaptığını söylüyor doğruluğunu bilmiyorum ama ona bağlı olarak herkes ban yemiyor olabilir

ne anlattığımı anladığında burda köpekler gibi özür dileyeceksin.
6170d21c45d2a0a2043962c8.png

böyle mi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt