"ASUS" anakartlarda "VALORANT HWID BAN KALDIRMAK" için seri numarası değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vanguardı kaldırdım, denilenleri doğru şekilde yaptım ve seri numaram değişti fakat poligona girdim ve bir süre sonra tekrar uzaklaştırıldım :/.

Uzaklaştırılma sebebiniz pc de kalan kalıntılardan dolayı üçüncü parti yiyorsunuz. Vanguard dalgalanmalarda yakalıyor ne yazıkki o yüzden yeni hesap açmadan önce pcdek üçğncü parti yazılımlarını tamamen temizleyiniz pc yeniden başlatınız ve öyle deneyiniz.

İŞE YARIYOR ANAKARTI UUİD Yİ SPOOFLADI BENIM ELINIZE SAĞLIK

Uzaklaştırılma sebebiniz pc de kalan kalıntılardan dolayı üçüncü parti yiyorsunuz. Vanguard dalgalanmalarda yakalıyor ne yazıkki o yüzden yeni hesap açmadan önce pcdek üçğncü parti yazılımlarını tamamen temizleyiniz pc yeniden başlatınız ve öyle deneyiniz.
eski model anakartlara yapılacak hiç mi bir şey yok ne yaptıysam değiştiremiyorum :D

TAM OLARAK NASI TAMAMEN TEMİZLEYEBİLİRİZ BEN PCYİ FORMATLADIM SADECE SPOOFLADIM AMA HALA DAHA HİLECİ UZAKLAŞTIRIILDI HATASI ALIYORUM

Bilgisayarda herhangi bir üçüncü parti yazılımı yoktu ve vanguardıda tamamen kaldırmıştım fakat vanguard veya diğer yazılımlar kalıntı bıraktı mı bir fikrim yok eğer kalıntı bıraktılarsa nasıl temizleyeceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz

Methodu yapamayan arkadaslar tw üzerinden yardımcı olabilirim //

Moderatör tarafında düzenlendi:
MOD YARDIMCI OLUR MUSUN REİS ANAKART SPOOFLADIM BAŞKA SPOOFLAMAM GEREKEN BISI VAR MI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt