eski model anakartlara yapılacak hiç mi bir şey yok ne yaptıysam değiştiremiyorumUzaklaştırılma sebebiniz pc de kalan kalıntılardan dolayı üçüncü parti yiyorsunuz. Vanguard dalgalanmalarda yakalıyor ne yazıkki o yüzden yeni hesap açmadan önce pcdek üçğncü parti yazılımlarını tamamen temizleyiniz pc yeniden başlatınız ve öyle deneyiniz.
TAM OLARAK NASI TAMAMEN TEMİZLEYEBİLİRİZ BEN PCYİ FORMATLADIM SADECE SPOOFLADIM AMA HALA DAHA HİLECİ UZAKLAŞTIRIILDI HATASI ALIYORUMUzaklaştırılma sebebiniz pc de kalan kalıntılardan dolayı üçüncü parti yiyorsunuz. Vanguard dalgalanmalarda yakalıyor ne yazıkki o yüzden yeni hesap açmadan önce pcdek üçğncü parti yazılımlarını tamamen temizleyiniz pc yeniden başlatınız ve öyle deneyiniz.
Bilgisayarda herhangi bir üçüncü parti yazılımı yoktu ve vanguardıda tamamen kaldırmıştım fakat vanguard veya diğer yazılımlar kalıntı bıraktı mı bir fikrim yok eğer kalıntı bıraktılarsa nasıl temizleyeceğim hakkında yardımcı olabilir misinizUzaklaştırılma sebebiniz pc de kalan kalıntılardan dolayı üçüncü parti yiyorsunuz. Vanguard dalgalanmalarda yakalıyor ne yazıkki o yüzden yeni hesap açmadan önce pcdek üçğncü parti yazılımlarını tamamen temizleyiniz pc yeniden başlatınız ve öyle deneyiniz.
Maalesef yok benim de anakartım eskieski model anakartlara yapılacak hiç mi bir şey yok ne yaptıysam değiştiremiyorum
Anakart seri numarası ve uuid spooflaMOD YARDIMCI OLUR MUSUN REİS ANAKART SPOOFLADIM BAŞKA SPOOFLAMAM GEREKEN BISI VAR MI