"ASUS" anakartlarda "VALORANT HWID BAN KALDIRMAK" için seri numarası değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anakart seri numarası ve uuid spoofla
hocam yaptım zaten bu vanguard sadece anakarta atmıyor diye biliyorum oyunu indirmeden önce spooflamam gereken yerler var mı bakmalı mıyım bi ara dc de tartışmıştık hep beraber hatırlarsanız sadece anakarta atmıyor diye o yüzden bi arkadaş ethernet adaptoru felan demıstı hatta onu spooflamıstı hala oynuyor ? siz girebiliyor musunuz bu halde

Fd44editor'e rom dosyasını attığım zaman "error parsing bios data. Fd44 module not found" hatasını alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

hocam yaptım zaten bu vanguard sadece anakarta atmıyor diye biliyorum oyunu indirmeden önce spooflamam gereken yerler var mı bakmalı mıyım bi ara dc de tartışmıştık hep beraber hatırlarsanız sadece anakarta atmıyor diye o yüzden bi arkadaş ethernet adaptoru felan demıstı hatta onu spooflamıstı hala oynuyor ? siz girebiliyor musunuz bu halde
sadece uuid ve anakart serisini değiştirdim sorunsuz şekilde oynuyorum ama ekstra işlem yapmak isterseniz volumeid ile hdd/sdd serialini değiştirin regeditten guid falan değiştirin

yaptım ve sorunsuz bir şekilde oynuyorum adamsın çok saol

Çok teşekkürler 2 ay oldu denemediğim yöntem kalmamıştı 20 gün kalmıştı ban bitmesine fakat bu yöntem ile kaldırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt