"ASUS" anakartlarda "VALORANT HWID BAN KALDIRMAK" için seri numarası değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki seri numarasını eski haline çevirebiliyor muyuz garantinin yanma durumu söz konusu ondan soruyorum

peki seri numarasını eski haline çevirebiliyor muyuz garantinin yanma durumu söz konusu ondan soruyorum
Yedekleyebilirsin konuda belirttim istersen eski seri numaranı ve uuidni not al istersen konuda belirttiğim gibi afuwin.rom.bak dosyanı sakla

Yedekleyebilirsin konuda belirttim istersen eski seri numaranı ve uuidni not al istersen konuda belirttiğim gibi afuwin.rom.bak dosyanı sakla
yedeği aldım şimdi deneyeceğim ve valorantı indirip test edeceğim umarım olur

seri numarayı değiştirdim. şimdi valo indirip deneyeceğim fakat diğer bileşenlere ban attıysa yapacak bir şey yok

ben denedim 1 el spike hücum attım oyundan attı bende işe yaramadı galiba, yine de siz kendiniz yedeğini alıp deneyebilirsiniz

Son düzenleme:
elinize sağlık hocam yararlı konu asus h310m pro gaming anakartta denemeyi düşünüyorum

ASUS A320M-R Anakartta denedim ve oyuna giriş yapabildim şuan oyundayım hatta normalde 10 dk da ban yiyordum yemedim yarın da yemezsem hiç yemem yarın tekrardan mesaj yazıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt