rica ederim dostum iyi forumlar dilerimDenedim hocam gayet sıkıntısız başarılı bir şekilde çalıştı (ASUS PRIME B450M-K II MODEL). Emeğinize sağlık. Anlatım tek kelimeyle mükemmel.
discorddan eklermisin hocam keremisback୪#4289Denedim hocam gayet sıkıntısız başarılı bir şekilde çalıştı (ASUS PRIME B450M-K II MODEL). Emeğinize sağlık. Anlatım tek kelimeyle mükemmel.
Yeni hesap açıldığı zaaman poligonu yaptık dan 5dk sonra tekrar yasaklama geliyordu önemli olan tekrardan yasak yememesi inşallah yemezDenedim hocam gayet sıkıntısız başarılı bir şekilde çalıştı (ASUS PRIME B450M-K II MODEL). Emeğinize sağlık. Anlatım tek kelimeyle mükemmel.
bu yöntemi başarıyla yapıp dediğin şeyi yaşamak mümkün değil yöntemi denedikten sonra seri numaralarını kontrol et eğer değiştiyse hiçbir şekilde yemezsin şahsen 10 gündür yemiyorum günde 5 maç atıyorum rahatYeni hesap açıldığı zaaman poligonu yaptık dan 5dk sonra tekrar yasaklama geliyordu önemli olan tekrardan yasak yememesi inşallah yemez
Testini yaptım değiştiğini teyid ettim sıkıntısız bir şekilde sorun çıkmadı oyun indikten sonra tekrardan olumlu veya olumsuz olduğunu yazarım.bu yöntemi başarıyla yapıp dediğin şeyi yaşamak mümkün değil yöntemi denedikten sonra seri numaralarını kontrol et eğer değiştiyse hiçbir şekilde yemezsin şahsen 10 gündür yemiyorum günde 5 maç atıyorum rahat
tabii hatta direk poligondan sonra yazma 3 kere oyuna gir öyle yaz daha garanti olsunTestini yaptım değiştiğini teyid ettim sıkıntısız bir şekilde sorun çıkmadı oyun indikten sonra tekrardan olumlu veya olumsuz olduğunu yazarım.