"ASUS" anakartlarda "VALORANT HWID BAN KALDIRMAK" için seri numarası değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denendi calısıyor. bu sekilde diger seri numaraları degiştirerek bu işlemi yapın formattan sonra banınız kalkacatır iyi forumlar.

Denendi calısıyor. bu sekilde diger seri numaraları degiştirerek bu işlemi yapın formattan sonra banınız kalkacatır iyi forumlar.
Formata gerek yok oyunu silmeye dahi gerek yok sadece riot vanguard silin

Hocam dediğiniz gibi yaptım ama format şart galiba çünki halen van152 alıyorum

videodakileri eksiksiz yaptım fakat olmadı seri numaramı değiştiremedim anakartım da asus discorddan yardımcı olabilir misin?

Hocam dediğiniz gibi yaptım ama format şart galiba çünki halen van152 alıyorum
Hayır şart değil seri numaranın değiştiğine emin misin? Paylaşmadan önce 3 kişide denedim böyle bir şeyle karşılaşmadım ikisinde valorant vardı sadece vanguardı kaldırdık diğerinde ise valorant daha önce yüklüydü işlem öncesi kaldırmış üçü de oyununa bakıyor şu an

Arkadaşlar ben kesin çalışıyor diye bir şey demedim seri numaranız değiştiyse çalışır değişmediyse yapabileceğim bir şey yok seri nosu değişipte banı kaldıramayan arkadaşlar bana dcden yazabilir kontrol ederim

Arkadaşlar ben kesin çalışıyor diye bir şey demedim seri numaranız değiştiyse çalışır değişmediyse yapabileceğim bir şey yok seri nosu değişipte banı kaldıramayan arkadaşlar bana dcden yazabilir kontrol ederim
dostum bu zamana kadar paylaşılan her şeyi denedim sanırım anakartım eski oldugu için olmuyor :(

dostum bu zamana kadar paylaşılan her şeyi denedim sanırım anakartım eski oldugu için olmuyor :(
“şu ana kadar anakartı çok eski olmadığı takdirde bu yöntemle seri numarasını değiştiremeyen az kişi gördüm” konuda bu şekilde belirttim dostum sen direk anakartı değiştir :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt