HellNBack
Bronz Üye
Poligondan sonra zaten 1 kere spike bile atsam tamam derim bu iştabii hatta direk poligondan sonra yazma 3 kere oyuna gir öyle yaz daha garanti olsun
Poligondan sonra zaten 1 kere spike bile atsam tamam derim bu iştabii hatta direk poligondan sonra yazma 3 kere oyuna gir öyle yaz daha garanti olsun
Formata gerek yok oyunu silmeye dahi gerek yok sadece riot vanguard silinDenendi calısıyor. bu sekilde diger seri numaraları degiştirerek bu işlemi yapın formattan sonra banınız kalkacatır iyi forumlar.
Hayır şart değil seri numaranın değiştiğine emin misin? Paylaşmadan önce 3 kişide denedim böyle bir şeyle karşılaşmadım ikisinde valorant vardı sadece vanguardı kaldırdık diğerinde ise valorant daha önce yüklüydü işlem öncesi kaldırmış üçü de oyununa bakıyor şu anHocam dediğiniz gibi yaptım ama format şart galiba çünki halen van152 alıyorum
dostum bu zamana kadar paylaşılan her şeyi denedim sanırım anakartım eski oldugu için olmuyorArkadaşlar ben kesin çalışıyor diye bir şey demedim seri numaranız değiştiyse çalışır değişmediyse yapabileceğim bir şey yok seri nosu değişipte banı kaldıramayan arkadaşlar bana dcden yazabilir kontrol ederim
“şu ana kadar anakartı çok eski olmadığı takdirde bu yöntemle seri numarasını değiştiremeyen az kişi gördüm” konuda bu şekilde belirttim dostum sen direk anakartı değiştirdostum bu zamana kadar paylaşılan her şeyi denedim sanırım anakartım eski oldugu için olmuyor